Friends won’t ‘be there for you’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
friends anniversary 25 jubileum

De recent uitgebrachte Friends film, ter ere van het 25-jarig jubileum van de serie blijkt één grote teleurstelling voor veel fans.

How you doing Warner?

Zondag 22 September was het exact 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends op de Amerikaanse televisie verscheen. De avonturen van de vrienden Monica, Joey, Chandler, Phoebe, Rachel en Ross wist miljoenen fans wereldwijd te vermaken. En nu, na een kwart eeuw, zou dan eindelijk de bioscoop film uitkomen van dit kijkcijferkanon. Helaas valt er weinig meer te lachen voor de fans, aangezien de voorstelling is uitgelopen op een gigantische flop.

Warner Bros., die de film distribueert, wilde graag een speciale voorstelling neerzetten; “Het spijt ons dat de voorstelling bij een groot aantal bezoekers niet aan de verwachtingen heeft voldaan”

Koude kermis

De Nederlandse bioscoopganger werd “iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden op het grote doek” beloofd. Oké, geen film. Maar zeker de moeite waard voor de doorgewinterde fan. Nu blijkt de Anniversary special slechts uit zes willekeurige afleveringen te bestaan.

Nederlandse bioscopen proberen met man en macht hun hachje te redden. Pathé geeft alle bezoekers een waardebon voor gratis popcorn en drinken en bij Vue belooft een gratis kaartje na een publieke verontschuldiging. Kinepolis heeft nog geen reactie gegeven op de horde woedende fans. Eén Twitteraar wist het nog het beste te verwoorden: “Voor hetzelfde geld koop je met zijn allen de dvd-box, daar geniet je langer van”.

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!