Friends won’t ‘be there for you’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
friends anniversary 25 jubileum

De recent uitgebrachte Friends film, ter ere van het 25-jarig jubileum van de serie blijkt één grote teleurstelling voor veel fans.

How you doing Warner?

Zondag 22 September was het exact 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Friends op de Amerikaanse televisie verscheen. De avonturen van de vrienden Monica, Joey, Chandler, Phoebe, Rachel en Ross wist miljoenen fans wereldwijd te vermaken. En nu, na een kwart eeuw, zou dan eindelijk de bioscoop film uitkomen van dit kijkcijferkanon. Helaas valt er weinig meer te lachen voor de fans, aangezien de voorstelling is uitgelopen op een gigantische flop.

Warner Bros., die de film distribueert, wilde graag een speciale voorstelling neerzetten; “Het spijt ons dat de voorstelling bij een groot aantal bezoekers niet aan de verwachtingen heeft voldaan”

Koude kermis

De Nederlandse bioscoopganger werd “iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden op het grote doek” beloofd. Oké, geen film. Maar zeker de moeite waard voor de doorgewinterde fan. Nu blijkt de Anniversary special slechts uit zes willekeurige afleveringen te bestaan.

Nederlandse bioscopen proberen met man en macht hun hachje te redden. Pathé geeft alle bezoekers een waardebon voor gratis popcorn en drinken en bij Vue belooft een gratis kaartje na een publieke verontschuldiging. Kinepolis heeft nog geen reactie gegeven op de horde woedende fans. Eén Twitteraar wist het nog het beste te verwoorden: “Voor hetzelfde geld koop je met zijn allen de dvd-box, daar geniet je langer van”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.