Hélène Hendriks en Merel Ek laten hun eierstokken flink rammelen: babykoorts bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks en Merel Ek hebben flinke babykoorts achter de schermen bij Vandaag Inside! Zijn de twee dames toe aan kinderen?

Presentatrice Hélène Hendriks en journaliste Merel Ek waren laatst samen op de set van het programma Vandaag Inside. Achter de schermen had een collega zijn pasgeboren zoontje meegebracht. Hélène en Merel zijn gelijk gaan kijken naar het pasgeboren kindje! Op de foto zien we Hélène liefdevol het kindje vasthouden en een kusje op zijn hoofd geven, terwijl Merel er dicht naast staat en al haar aandacht ook op het mannetje richt. Het lijkt erop dat de twee dames ook wel graag een kindje zouden willen!

Helene Hendriks en Merel Ek hebben flinke babykoorts!

Merel Ek en Hélène Hendriks hebben beide op dit moment een relatie die al best lang gaande is. Velen vragen zich dan ook af of er een volgende stap in de relaties zal komen. Voor Merel Ek is het nog onduidelijk, ook al kunnen we goed zien in de recente post van Hélène dat ze al haar focus op het kindje legt.

Hélène lijkt het ook wel super leuk te vinden om het kleine kindje te bewonderen en houdt hem dan ook goed vast. Op de foto zien we zelfs dat ze hem een kusje geeft! Maar zou ze zelf nog wel kinderen willen? Dat is wel iets wat voor de presentatrice lastig zou kunnen zijn, omdat ze al 43 jaar oud is. Of het wel of niet zou gebeuren is dus nog een grote vraag. Wel vinden de volgers van Hélène dat ze er super uitziet met een kindje in haar armen.

Helene Hendriks en Merel Ek baby

Gaat Merel Ek trouwen met haar vriend?

Journaliste Merel Ek heeft al jaren een relatie met haar vriend. Helaas is er niet veel informatie over de vriend van Merel en kan ze goed geheimhouden wie hij precies is. Wel weten we dat de twee elkaar hebben leren kennen tijdens haar opleiding. Ook wonen ze al een tijdje samen in Hoorn. Maar er komen steeds meer vragen of ze natuurlijk met haar vriend gaat trouwen en dus een volgende stap zal nemen in de relatie. Maar daar heeft Merel nog geen reactie op gegeven.

Merel Ek

Vriend van Hélène Hendriks is veel ouder

Normaal gesproken is Hélène Hendriks erg geheimzinnig over haar privéleven, en daarom weten we ook niet veel over haar relatie. Maar nu blijkt het zo te zijn dat Hélène samen is met een man die wel 22 jaar ouder is dan zijzelf! Nu snappen haar fans dan ook waarom ze het zo lang geheim heeft gehouden. Ze krijgt nu namelijk veel negatieve opmerkingen over de relatie. Daarna was ook snel bekendgemaakt wie nu de vriend van Hélène precies is. Het is namelijk Frans Vinju, die net als Helene uit de hockeywereld komt. Maar hij zou minstens 65 jaar oud zijn, terwijl Hélène Hendriks op dit moment 43 jaar oud is.

Meer zien van Hélène Hendriks? Dat kan op Instagram

Op het Instagram account van Hélène Hendriks kan je nog veel meer mooie foto’s en video’s bekijken van de presentatrice. Het is zeker de moeite waard dus neem dus zeker snel een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!