Goed nieuws! Nieuwe releasedatum The Matrix 4 bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl bijna alle grote bioscoopfilms vanwege het coronavirus uitgesteld worden, komt de nieuwe Matrix-film juist veel eerder! Nu maar hopen dat deze releasedatum blijft staan…

Het langverwachte vierde deel in de Matrix-filmreeks komt eraan, vroeger dan je denkt! Terwijl andere gigantische filmproducties als James Bond: No Time To DieDuneBatman en Avatar steeds uitgesteld worden vanwege het coronavirus, zetten de Wachowski’s juist vaart achter The Matrix 4!

Lees ook: Hebben! Alle info over de nieuwe Playstation 5

Releasedatum Matrix 4 bekendgemaakt

Deel vier in de beroemde sciencefictionreeks The Matrix is vervroegd, meldt Variety. De film, waarin Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss weer Neo en Trinity spelen, gaat niet in april 2022 uitkomen. De nieuwe releasedatum is vier maanden naar voren geschoven: de releasedatum van The Matrix 4 is nu december 2021.

Nieuwe acteurs Matrix 4

Dat Neo en Trinity weer voorbij zullen komen in Matrix 4 staat vast. Morpheus schijnt, waarschijnlijk in jonge vorm, ook een rol te spelen. Er zijn ook nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast. O.a. Neil Patrick Harris (bekend van How I Met Your Mother), Priyanka Chopra (voormalig Miss World) en Jessica Henwick (Game of Thrones) maken in 2021 hun Matrix-debuut.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!