Goed nieuws! Nieuwe releasedatum The Matrix 4 bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl bijna alle grote bioscoopfilms vanwege het coronavirus uitgesteld worden, komt de nieuwe Matrix-film juist veel eerder! Nu maar hopen dat deze releasedatum blijft staan…

Het langverwachte vierde deel in de Matrix-filmreeks komt eraan, vroeger dan je denkt! Terwijl andere gigantische filmproducties als James Bond: No Time To DieDuneBatman en Avatar steeds uitgesteld worden vanwege het coronavirus, zetten de Wachowski’s juist vaart achter The Matrix 4!

Lees ook: Hebben! Alle info over de nieuwe Playstation 5

Releasedatum Matrix 4 bekendgemaakt

Deel vier in de beroemde sciencefictionreeks The Matrix is vervroegd, meldt Variety. De film, waarin Keanu Reeves en Carrie-Ann Moss weer Neo en Trinity spelen, gaat niet in april 2022 uitkomen. De nieuwe releasedatum is vier maanden naar voren geschoven: de releasedatum van The Matrix 4 is nu december 2021.

Nieuwe acteurs Matrix 4

Dat Neo en Trinity weer voorbij zullen komen in Matrix 4 staat vast. Morpheus schijnt, waarschijnlijk in jonge vorm, ook een rol te spelen. Er zijn ook nieuwe gezichten toegevoegd aan de cast. O.a. Neil Patrick Harris (bekend van How I Met Your Mother), Priyanka Chopra (voormalig Miss World) en Jessica Henwick (Game of Thrones) maken in 2021 hun Matrix-debuut.

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten