Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Wat doet Geraldine Kemper in haar vrije tijd?

In haar kostbare vrije tijd onthult Geraldine Kemper graag haar meer ontspannen kant. Op het scherm is ze een bezig bijtje, maar buiten de camera’s om blijkt ze een liefhebber te zijn van levendige sociale activiteiten. Festivals zijn voor haar niet alleen werk gerelateerd, maar ook een plek waar ze haar passie voor muziek en de bruisende festival-vibe kan voeden. Vrije geest Geraldine komt op die manier regelmatig op opvallende manier in beeld. Zo ook tijdens haar laatste nachtelijke escapade in hartje Amsterdam. Bijna verblind door een fel rood licht laat Geraldine trots een banaantje zien. Zou ze misschien in die ene hele bekende bar in Amsterdam staan? In dat geval zou ze die banaan misschien beter niet zo vast kunnen pakken!

Geraldine Kemper Banaan

Geraldine Kemper laat meer zien van zichzelf

Met de foto met de banaan eindigde de avond niet aan de foto’s van Geraldine te zien. De rest van de foto’s van deze avond zijn gelukkig iets duidelijker. Ze was namelijk niet alleen op stap, maar met een gezelschap aan bekende mensen. Hieronder zie je dat ze met Sophie Milzink, Art Rooijakkers, Jan Versteegh en Marieke Elsinga een flink feestje aan het vieren is.

Sophie Milzink, Art Rooijakkers, Gers Pardoel,  Jan Versteeg, Marieke Elsinga

Sanne Akkerman was ook van de partij

Volgers vroegen zich ook af: wie is die blonde dame naast Geraldine Kemper eigenlijk? Sanne is een bekende influencer. beter bekend als influencer La Vie Sanne. De blondine was zwanger op 23 jarige leeftijd. Ze komt uit het pittoreske Huissen in Gelderland. Deze vrolijke dertigjarige blondine is dé persoon die jouw lachspieren op scherp zet. Als je genoeg hebt van de poppetjes die overladen zijn met onrealistische Bold Glamour beautyfilters, dan is het tijd voor iemand als Sanne in je leven!

Hoe gaat het met Jan Versteegh?

Een van Geraldines oudste collega’s mocht natuurlijk niet ontbreken. Jan Versteeg, ondanks zijn slechthorendheid als gevolg van een hersenbloeding vlak na zijn geboorte, bewijst dat obstakels geen belemmering vormen voor het najagen van zijn passies. Momenteel is hij druk bezig met de productie van het programma “No Way Back”, een project dat hij samen met Ray Klaassens tot leven brengt. Dit veelbelovende programma staat gepland om op 7 januari 2024 uitgezonden te worden en belooft een boeiend programma te worden, gesitueerd in het adembenemende landschap van Noorwegen.

Art Rooijakkers en Geraldine Kemper zijn Expeditie-collega’s

Art Rooijakkers was ook van de partij. Hoe hij Geraldine Kemper kent? De twee hebben samen op het Expeditie Robinson-eiland gestaan als presentator. Inmiddels is Geraldine Kemper ‘gedegradeerd’ tot presentatrice van het napraatprogramma en after-interviews, terwijl Art met Nicolette Kluijver de presentatie van het programma voor z’n rekening neemt. Art heeft drie jaar geleden het boek de eeuw van mijn dochters geschreven, dit gaat over hoe de wereld er uit gaat zien tijdens het leven van hun kinderen. Bovendien kampte Art Rooijakkers eerder dit jaar met stemproblemen. In zijn programma’s was duidelijk te horen dat zijn stem hees en schor klonk. Onderzoek onthulde dat hij leed aan een granuloom, een ernstige zwelling op zijn stemband. Om dit probleem aan te pakken, onderging Art een operatie en kreeg hij gedurende zijn herstelperiode een strikt spreekverbod van drie maanden opgelegd. Daar heeft hij nu zo te zien geen last meer van!

Geraldine Kemper plaatst wel vaker leuke foto’s op Instagram

Mocht je nou nog meer van deze blondine en haar geweldige avonturen willen zien? Dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram. Daar deelt de presentatrice namelijk een hoop dat met haar leven te maken heeft.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.