Foto: Zangeres Froukje duikt bed in met nieuwe beste vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Froukje heeft een vreemd overwinningsritueel. Ze wint een Edison en neemt vervolgens het beeldje mee naar bed

Zangeres Froukje is officieel de beste zangeres van het jaar geworden. Ze heeft een Edison gekregen voor haar talent en is daar natuurlijk enorm blij mee. Maar wat doe je nou precies met zo’n felbegeerde prijs? Je kan hem moeilijk de hele dag laten verstoffen in je vensterbank. Froukje zou het liefste de hele dag zo dicht mogelijk bij haar Edison zijn. En daarom neemt ze het opvallende beeldje ook mee naar bed. Zo kan ze er naar kijken, terwijl ze in slaap valt en dromen over haar mooie prestaties. Ook is het zo het eerste wat ze ziet als ze wakker wordt. Zo houdt Froukje zichzelf positief en trots elke ochtend.

Lees ook: 7 opvallende weetjes over zangeres Froukje Veenstra
Froukje deelt spannende foto uit bed

Het is een van de eerste foto’s die Froukje vanuit de warmte van haar bed deelt met de buitenwereld en het is gelijk een goede. Met haar nieuw gewonnen beeldje naast haar lijkt Froukje voldaan en uitgeput in slaap te vallen. Nu maar hopen dat niemand in haar slaap het beeldje besluit mee te nemen. Dat zou natuurlijk verschrikkelijk zijn.

Froukje boekt veel winst laatste tijd

Nu is haar Edison niet de enige prijs die Froukje in vrij korte tijd in de wacht weet te slepen. Froukje doet het bizar goed in Nederland het afgelopen jaar. En daar wordt ze ook keurig voor beloond. Ze kreeg het afgelopen jaar namelijk nog een prijs, die voor ‘Song van het jaar’. En dat was voor de roodharige zangeres natuurlijk ook al een vrij bijzonder moment. Hoe ze reageerde toen ze het bijzondere nieuws hoorde? Nou, dat kan je gelukkig zien in de video hieronder.
Froukje gaat door haar knietjes

Voordat Froukje al haar prijzen kon claimen, was ze een hardwerkende en nog niet erkende zangeres. Nu lijkt daar verandering in te komen en het duurt niet lang meer of alle grote zalen van Nederland zijn straks door Froukje uitverkocht. Maar dat was wel eens anders. Uit wanhoop stortte Froukje toen even op de vloer neer. Gelukkig had ze haar telefoon bij zich om er maar gelijk een goede foto van te maken. Froukje op haar knieën levert absoluut een mooie plaatje op. Alleen worden haar knieën er zo vies van. Misschien toch maar beter om te gaan staan voor de foto.
Froukje staat klaar om Nederland te veroveren

Met haar Edison in de aanslag staat Froukje klaar om Nederland te veroveren. De beeldschone roodharige heeft maar één enkel doel en dat is iedereen in het land in contact brengen met haar muziek. En Froukje zal niet rusten totdat dit doel is bereikt. Je gaat de komende tijd dus nog veel meer horen van Froukje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!