Foto: Zangeres Eva Simons geniet van solo-avontuurtje op privéstrand tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Eva Simons geniet volop van haar solo-avontuurtje tijdens het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson.

Dit is Expeditie deelneemster zangeres Eva Simons

De knappe Eva Simons is een Nederlandse zangeres en songwriter. De Amsterdamse wordt gezien als een echte stoere dame en is nu zesendertig jaar. Eva begon haar carrière als lid van de meidengroep Raffish, die bekendheid kreeg door het tv-programma Popstars. Maar het was pas toen ze solo ging dat ze echt schitterde. Eva is een artiest met een uitgesproken imago, met haar opvallende kapsels en bijzondere outfits. Ze is bekend geworden door hits als “Silly Boy” en “Take Over Control,” die wereldwijd de hitlijsten bestormden. Naast haar muzikale succes heeft Eva ook als coach deelgenomen aan The Voice of Holland, waar ze haar expertise deelde met opkomend talent. Ze blijft een inspiratiebron voor velen, zowel vanwege haar muzikale prestaties als haar eigenzinnige stijl. Zo is Eva Simons een ware Nederlandse trots in de internationale muziekscene. Op onderstaande videoclip is één van Eva haar grootste hits met niemand minder dan Will.i.am te zien genaamd ”This Is Love”.
Zangeres Eva Simons gelijk naar afvallerseiland tijdens Expeditie Robinson

Het was geen makkelijk begin voor zangeres Eva Simons tijdens Expeditie Robinson. Je zou misschien denken dat het nieuwe seizoen een beetje rustig begint met een niet al te moeilijke proef en zonder eliminatie. Toch ging de eerste aflevering tegen al deze verwachtingen in juist keihard. Er was geen sprake van genade en dat heeft Eva Simons gelijk gemerkt. Zo werd de zangeres naar afvallerseiland gestuurd samen met Iris van Lunenburg. Dit kwam doordat de twee kampen voor een groot dilemma stonden toen werd geopperd dat ze beide iemand weg moesten sturen. Uiteindelijk kozen ze dus voor deze twee dames als zwakste schakels. De dames zijn niet blij omdat eerder werd afgesproken niet gelijk een vrouw weg te stemmen. Toch hoeven de dames niet direct naar huis toe, want ze gaan naar afvallerseiland.

Zangeres Eva Simons slaat volledig de plank mis

Nadat Eva Simons en Iris van Lunenburg naar afvallerseiland zijn gestuurd besluiten ze het als iets positiefs te zien. Zo hebben ze daar meer rust en niet zo last van alle ‘politieke’ discussies. De twee dames willen door als twee powervrouwen en ze krijgen een kist met gereedschap om te overleven. Toch gaat dit niet helemaal lekker nadat Eva Simons een niet zo slim plannetje had gesmeten. De zangeres dacht namelijk dat het slim was om hun pan in te graven om zo krabben te kunnen vangen. Helaas had Eva geen rekening gehouden met eb en vloed van de zee en zo zijn ze al snel de pan kwijt. Hier baalt Eva ontzettend van en ze zegt dat het een echte Eva actie is.

Eva Simons laat weten waar ze haar behoefte liet tijdens Expeditie Robinson

Na de opnames van Expeditie Robinson zijn er altijd vele persdagen. Tijdens de persdagen stellen interviewers vaak bijzondere vragen. Net zoals op onderstaande video waar wordt gevraagd hoe Eva Simons haar behoefte deed en waar. Eva vertelt uitgebreid hoe ze dit deed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...