Foto: Zangeres Merol laat zichzelf van alle kanten zien in extreem pikante festivaloutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Merol kijkt terug op een succesvol festival seizoen met deze fantastische foto’s van haar spannende pakjes.

Deze pakjes zullen de fans van Merol niet snel vergeten

Zangeres Merol heeft de afgelopen zomer flink wat mooie pakjes aangehad en ze denkt daar natuurlijk nog graag aan terug. Alle pakjes hadden wel één ding gemeen. Merol zag in elke outfit er namelijk adembenemend uit. De prachtige zangeres kon in haar erg strakke pakjes haar lichaam wel heel erg goed tonen. En dat zorgde ervoor dat de hele zomer lang haar fans iets moois hadden om naar te kijken. Dat was ook zeker wel onderdeel van Merol haar plan. De zangeres wilde namelijk zoveel mogelijk haar fans entertainen. En met pakjes als deze, is dat zeker gelukt. De aantrekkelijke dame met de rode haren plaatst nog even de beste foto’s van het afgelopen festivalseizoen op haar Instagram, zodat haar volgers nog een laatste keer kunnen genieten van al het moois.

Lees ook: Foto: Zangeres Merol draagt vrijwel geen bovenkleding tijdens Lowlands

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Het lichaam van zangeres Merol staat weer goed op beeld

De pakjes van Merol zijn natuurlijk heerlijk om naar te mogen kijken. De vele zwarte pakjes zijn erg strak en erg klein. En wat er dan gebeurt is dat het lichaam van Merol bijzonder goed in beeld komt. Daarbij is Merol niet zo preuts, dus de meeste van haar strakke pakjes waren ook nog eens heel erg goed aan het doorschijnen. En daar werden haar fans dan wel weer erg gelukkig van. Die konden meer van de knappe zangeres zien, dan ze ooit hadden durven hopen. De prachtige dame met de rode haartjes wist haar fans wel heel erg gelukkig te houden met haar strakke pakjes. Elk optreden dat Merol gaf, werd erg goed ontvangen. Natuurlijk komt dat ook gewoon vanwege haar fantastische zangstem, maar ook vanwege haar heerlijke pakjes, die je op de foto’s van de zangeres nog een keer kan bewonderen.

Lees ook: Video: Zangeres Merol draagt helemaal niks onder haar flinterdunne hemdje tijdens optreden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Merol maakt het niet uit wat anderen denken

De knappe zangeres weet dat haar pakjes misschien een beetje controversieel zijn, maar dat maakt haar helemaal niets uit. De prachtige roodharige draagt toch wel wat ze wilt dragen. Daar gaat niemand anders iets van zeggen. Haar fans zijn alleen maar blij met die houding, die krijgen daardoor veel moois te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEROL (@merolmusic)

Merol beleefde als glitterbol een prachtige zomer

Niet alleen droeg Merol strakke leren pakjes, maar ze had ook af en toe een beetje veel stof om zich heen. Zo stond ze een keer als glitterbol op het podium ter afwisseling. Maar zelfs in dit soort warme pakjes, die erg veel verhullen, maakte Merol er een waar feestje van. De knappe zangeres wist iedereen te betoveren afgelopen zomer met haar bijzondere outfits.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.