Foto: Wordt Chantal Janzen bedrogen door man Marco Geeratz?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Geeratz is officieel de domste man van Nederland. Tenminste, als de geruchten die nu verspreid worden door juicekanalen waar blijken te zijn. Als man van Chantal Janzen heb je toch nul redenen om met andere vrouwen het bed in te duiken?

Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz zijn sinds 2014 een gelukkig getrouwd stel te noemen. Althans, dat zou je denken. Onlangs kwamen er via verschillende juice-kanalen allerlei roddels naar buiten over wat deze man van de beeldschone presentatrice allemaal zou uitspoken. En wat blijkt, Marco blijkt regelmatig zijn boekje te buiten te gaan. Daar valt vanuit een mannelijk standpunt weinig begrip voor op te brengen!

Juicechannel: Marco Geeratz gaat vreemd

Chantal Janzen blijkt dus goed bedrogen te zijn door haar man. Althans, als we de juice-channels moeten geloven. Deze Instagram-roddelkanalen zijn over het algemeen vrij betrouwbaar. Chantal en Marco zijn getrouwd en al gelukkig met elkaar sinds 2014, maar toch heeft Marco redenen gevonden om vreemd te gaan op een van de meest begeerde vrouwen van Nederland.  Het kanaal Juicechannel was op zoek naar sappige BN’er-roddels, en kwam dankzij hun spoinnen uiteindelijk met het opvallende verhaal van Marco Geeratz. Het eerste verhaal gaat over het van Gogh Hotel in Amsterdam, waar Marco regelmatig langs zou komen. Hij zou hier een vaste kamer hebben, en dan ook geregeld gebruik maken van deze kamer. Marco zou “9 van de 10 keer” in sportkleding aankomen en na 1.5 uur weer vertrekken. Ook zou de echtgenoot van Chantal regelmatig met dezelfde dames weer terugkomen. Verdacht, toch? Het juice-kanaal benadrukt erna nog een keer dat Marco er dus van houdt om geregeld met andere dames dan zijn eigen Chantal Janzen naar hotels te gaan.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen daagt volgers uit met groen sportpakje

Man van Chantal Janzen meerdere malen in de fout

Het bleef alleen niet bij dat ene verhaal, Marco blijkt bekend te zijn bij nóg meer dames. Juicechannel bericht dat hij er niet vies van zijn om via sociale media ‘d***y talk’ te voeren met verschillende dames. Zo zou hij iemand hebben ontmoet in het uitgaansleven, en zou hij verschillende expliciete gesprekken hebben gevoerd met deze dame. Marco zou haar vervolgens bedreigd hebben, en gezegd dat als ze niet haar mond houdt, hij naar advocaten zou stappen. Nu lijkt Marco er dus toch bij te zijn, en het lijkt vanaf nu alleen nog maar verder te gaan met de verhalen over de man van Chantal Janzen. Het Juicekanaal benadrukt ook nog dat mensen het moeten laten weten als ze meer ‘juice’ hebben over Marco Geeratz. Zou er in de loop van tijd nòg meer naar buiten komen over deze mogelijke vreemdganger?

Chantal Janzen blijft nog stil

Ondanks al deze beschuldigingen richting de man van Chantal Janzen, lijkt Chantal tot dus ver geen krimp te geven over deze roddels. De blondine blijft vrolijk verder dingen plaatsen op Instagram en lijkt zich er dan ook niks van aan te trekken. Zo is haar man ook nog gewoon te zien op haar account, en lijken de twee nog dolgelukkig. Zou Chantal deze beschuldigingen gezien hebben, of zouden de roddels zo aan haar voorbij zijn gegaan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?