Foto: Chantal Janzen daagt volgers uit met groen sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen heeft een nieuwe outfit voor in de sportschool! Met dit pakje gaat ze sowieso hoge ogen gooien en bovendien voor véél afleiding zorgen…

Chantal Janzen gaat de komende weken flink los in de sportschool om deze zomer toch nog net iets strakker in haar vel te zitten. Je moet er wat voor over hebben, zo’n mooi figuur. Motivatie heeft deze sportieve moeder, actrice en presentatrice absoluut! Om zichzelf en haar volgers te motiveren heeft ze een positief gekleurd, aantrekkelijk ogend sportpakje op de kop getikt. Zelf vindt ze het een beetje op een Lingo-bal lijken…

Chantal Janzen gaat voor Lingo-groen

Ondanks dat de actrice veel bezig is met haar uiterlijk en hoe ze op tv overkomt laat ze nog altijd haar Instagram outfits selecteren door een professionele styliste. Die weet ook veel beter hoe je opvalt in en buiten de sportschool. Dit soort outfits zijn natuurlijk de perfecte gelegenheid om een statement te maken als influencer. Zoals “ik wil een rol in een bekend spelprogramma met ballen en woorden”. Als je dan ook nog een goed onderschrift gebruikt lijkt het erop alsof Chantal een nieuwe weg inslaat.

chantal groen pakje

Chantal doet Fout maar Goud, en ook Lingo?

De styliste weet wat Chantal wil. En ze weet hoe groot fan de vrolijke moeder is van het spelprogramma Lingo. Zelf presenteerde ze al allerlei soorten spelprogramma’s en binnenkort zien we haar bij het nieuwe RTL-4 programma Fout maar Goud aan de slag gaan. Maar lingo? Daar heeft ze nog nooit een rol in gespeeld. Nu kan dat dus wel, als vierde groene bal. Al lijkt ze daar wel wat te slank voor op het moment, maar qua kleur zit ze goed.

Chantal Janzen in positieve bui

De groene kleur is niet enkel voor de herinnering aan vroeger, toen de jonge Chantal nog voor de tv zat en woordjes zat te raden voor het toen al populaire programma Lingo. De groene kleur is speciaal gekozen om haar te activeren in de sportschool om het maximale uit zichzelf te halen. En het materiaal van het pak helpt natuurlijk ook. Helaas heeft het haar niet bewogen richting het songfestival dat nu aan de gang is. Vorig jaar konden we haar in allerlei outfits nog wel vinden daar namelijk. Dit jaar spendeert de fitte moeder liever thuis en in de sportschool.

Presentatrice dit jaar niet bij songfestival

Chantal  bekeek dit jaar maar is rustig op de bank hoe het Nederland, en dan vooral S10 vergaat tijdens Eurovisie Songfestival. Vorig jaar was dat een heel ander verhaal. Toen moest de presentatrice zelf aan de bak op tv tijdens het Songfestival. Ze vertelt ook nog dat ze compassie voelt voor de host nu. Een avond presenteren geeft al veel druk. Maar drie? Dat is een enorme opgave. Aldus Chantal. Gelukkig heeft ze nog altijd de sportschool, de kleur groen en Lingo om te ontstressen van alle zware klussen die ze doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!