Foto: Victoria Koblenko geniet intens op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko heeft een intens geniet momentje op het strand. En daar wil de prachtige presentatrice al haar volgers van laten meegenieten. 

Dat het strand een van Victoria haar favoriete plekken was, dat was bij haar fans ondertussen wel bekend. De presentatrice komt best vaak op het strand. Met het zand tussen haar tenen vermaakt Victoria zich uitstekend. En al die geluksmomentjes in de warme zon, die moet Victoria natuurlijk ook gewoon even delen met al haar volgers. Die zitten namelijk allemaal thuis en kunnen niet genieten van het warme strand, Victoria heeft daar toch wel medelijden mee en besluit dus om iedereen maar te vermaken met de beelden waarop ze intens aan het genieten is. En eerlijk is eerlijk, van een gelukkig Victoria kan je eigenlijk alleen maar heel erg blij worden.

Lees ook: Foto: Victoria Koblenko heeft ontplofte wenkbrauwen na raar kuurtje

Victoria bedolven onder het zand

Het ziet er misschien ontspannen uit zo op eerste gezicht, maar wat Victoria doet is natuurlijk levensgevaarlijk. Voor je het weet komt de vloed opzetten en verdrink je in een paar centimeter water. Victoria is zich daar nog niet zo van bewust. Waar Victoria zich wel van bewust is, dat is het brandende zonnetje. Met haar zonnebrand op haar hoofd beschermd ze haar ogen tegen de heftige zonnestralen. Het valt te hopen dat Victoria zichzelf ook een beetje heeft ingesmeerd, anders wordt het wel een heel erg warm uitstapje. Dan komt Victoria namelijk als kreeft terug. Wel een hele aantrekkelijke kreeft natuurlijk, maar desalniettemin is dat misschien niet helemaal de look waar ze voor gaat.

Met haar boek in de hand, beschermt Victoria zichzelf

Zo’n bikini is natuurlijk ook niet meteen de beste bescherming tegen de schadelijke Uv-straling. Maar wat kan je dan als arme presentatrice nog doen? Victoria had gelukkig een boek bij zich om zichzelf te beschermen tegen de ongelooflijk warme zonnestralen. Maar als ze dat niet had gehad, was het misschien toch wel een beetje verkeerd afgelopen met de prachtige dame. Met haar boek voor zich houdt Victoria de warme zonnestralen tegen. Toch lijkt ze op de foto al een klein beetje de hoop op te geven en een zonnesteek te pakken te hebben. Ze doet zelfs haar zonnebril af. Dat is allemaal niet heel erg slim natuurlijk. Hopelijk valt het allemaal mee en weet Victoria zich te redden op het warme strand.
Na het strand is het weer tijd voor werk

Helaas voor Victoria kan ze niet eeuwig op het strand blijven liggen. Na verloop van tijd wordt het dan toch echt weer tijd om aan de slag te gaan. Maar ook dat doet Victoria in stijl. In een erg zakelijk, maar toch ook wel aantrekkelijk pak, laat Victoria weten dat ze klaar is om de wereld aan te kunnen. Voor Victoria betekent dat terug naar de wereld van congressen en lezingen, iets waar ze de laatste tijd bijzonder veel tijd aan besteed. Maar Victoria houdt er dan ook van zich helemaal in een onderwerp te verdiepen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...