Video: Chantal Janzen trekt kortste ‘rokje’ ooit aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal komt meestal wel in een enorm elegante outfit aanzetten, maar deze keer is de presentatrice gespot in een wel erg kort rokje. 

Chantal Janzen is meteen in de war als ze haar nieuwste kledingstuk over het stylingrek ziet liggen achter de schermen. Maar vooral omdat de prachtige blondine niet zo goed weet waar ze nu eigenlijk naar kijkt. Is het roze kledingstuk wat ze aanwijst nu een top, een rokje, een tulband of alle opties tegelijk? Van ernaar kijken wordt Chantal ook niet heel veel wijzer, dus besluit ze om haar publiek om hulp te vragen. Alleen weten zij het eigenlijk ook niet echt. Dus blijft Chantal achter met een groot mysterie.

Lees ook: Foto: Bloedmooie Chantal Janzen zit klaar in badjas 

Verschillende opties passeren de revue

Chantal en haar team zijn de rest van de dag flink aan het speculeren wat dit ‘rokje’ kan zijn. Is het nu toch een tulband en is het de bedoeling dat Chantal dit 15 centimeter dikke stofje om haar hoofd gaat dragen? Of is het een rokje voor een mini-mens, zodat die in een mini rokje de deur uit kan gaan zonder zich te schamen? Of is het een topje, maar dan wel een waar je er veel te verleidelijk in uit komt? De opties komen voorbij en Chantal wordt alsmaar nieuwsgieriger wat haar mysterieuze voorwerp precies kan zijn. Maar dan is er opeens een briljant inzicht.

Zou het gaan om een polsbandje?

Zou het niet gewoon gaan om een iets uit de hand gelopen polsbandje? Dat je deze flinke lap stof om je pols bij je moet houden? Oké, daar lijkt het dan ook niet weer op. Voor Chantal en haar team beginnen de opties langzaam op te raken. Hun laatste gok zit tussen een rokje en een topje in. Maar welke van deze twee spannende kledingstukken is het? Daar komt Chantal maar eigenlijk op één manier achter.

Blijkt toch om een topje te gaan

Uiteindelijk wordt het mysterie rondom Chantal haar nieuwe kleding opgelost. Wat blijkt nou? Het gaat om een lekker ruim zittend topje. En daardoor is die makkelijk te verwarren met een rokje. Wel voelt het een beetje Spaans aan dit topje. Er wordt gelijk al aan Chantal gevraagd of ze een tamboerijn nodig heeft voor bij haar nieuwe kledingstuk. Dat hoeft gelukkig ook weer niet, al krijgt Chantal wel de neiging om opeens een stukje te gaan dansen, nu ze dit topje aan heeft.

Chantal staat ook echt alles

Het topje staat Chantal natuurlijk weer helemaal geweldig, maar ze had net zo goed een jutten zak kunnen dragen. Cantal ziet er namelijk mooi uit in alles wat ze draagt. Dus zo’n topje brengt daar natuurlijk niet zo één, twee, drie verschil in. Chantal was een mooie vrouw zonder het topje en ze is nog steeds een mooie vrouw met het topje. Chantal kan ook echt een hoop kleding hebben, zonder zich ooit zorgen te hoeven maken of iets haar wel echt staat. Bij Chantal Janzen staat namelijk echt alles.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!