Foto: Victoria Koblenko bruint haar kadetjes in de zon met openhangend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De actrice Victoria Koblenko laat haar flinke troeven zien in een zeer kort topje, ze maakt haar fans hier enorm blij mee!

Victoria Koblenko is aan het genieten van het mooie weer en doet dat graag in kledingstukken die bijna niks bedekken! Fans kunnen weer helemaal genieten van haar mooie vormen en zijn blij dat ze dit moment met iedereen deelt

Victoria Koblenko laat zichzelf helemaal zien

De actrice, Victoria Koblenko, heeft haar kledingstukken weer goed uitgekozen! We kunnen Victoria namelijk zien in een strak kleurrijk topje waarbij haar troeven en vormen erg goed te zien zijn. Ze maakt haar fans weer helemaal gelukkig met dit kiekje. Ook heeft ze niet alleen een prachtig kort topje aan, maar ze heeft ook een strakzittend kort sportbroekje aan. We zien hierdoor de vormen van Victoria van top tot teen! En daar kunnen alle fans van het model enorm blij mee zijn!

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko is samen met Evgeniy Levchenko

Victoria Koblenko heeft een relatie met de ex-profvoetballer, Evgeniy Levchenko. De twee kennen elkaar al meer dan 20 jaar lang, want Victoria en Evgeniy kregen in 2003 al een relatie. Toch werkte de relatie tussen de twee niet helemaal goed. In 2008 is het koppel namelijk uit elkaar gegaan. Uiteindelijk hebben ze elkaar weer gevonden in 2016 en kregen ze kort daarna een zoontje, Kiy.

Victoria is ondanks dat het een erg gevoelig onderwerp is best open over alles tegen haar fans. Ze heeft eerder ook gezegd dat relatietherapie echt essentieel was voor de twee en dat ze daardoor nu een goede en sterke relatie hebben met elkaar. Ook de ex-profvoetballer Evgeniy heeft gezegd dat de therapie echt een ‘eye-opener’ was. Het gezin is erg gelukkig en dat laat Victoria ook graag zien op haar Instagram. Fans geven veel support aan de actrice en vinden het fijn dat ze zo gelukkig is.

Fans kunnen niet wegkijken van de mooie Victoria Koblenko

De actrice, Victoria Koblenko, kan haar fans met elk kiekje dat ze plaatst op haar Instagram-kanaal weer ontzettend blij maken. Ze deelt dan graag momenten van haar vakanties, feestdagen en meer momenten in haar leven. Ze laat dan ook maar al te graag haar prachtige vormen zien in strakke en korte kledingstukken. De ex-profvoetballer Evgeniy Levchencko heeft zeker veel geluk met Victoria!

De actrice lijkt ook helemaal geen dag ouder te worden, ze is namelijk 43 jaar oud. Maar als je zo naar haar kijkt lijkt ze nog niet eens 30 jaar! Is alles natuurlijk of toch botox? Het zou niemand verbazen als het wel iets van botox zou zijn. Over dit onderwerp is Victoria erg open en deelt ze dat ze wel eens een naald in zich heeft laten zetten. Het is goed om te zien dat ze zich hier absoluut niet voor schaamt. Maar ze heeft ook gedeeld dat ze het raar vind dat het nog een taboe is. Hoe dan ook, de actrice blijft geweldig om naar te kijken.

Victoria Koblenko

Wil je nog meer zien van Victoria Koblenko?

Kijk dan zelf eventjes op haar Instagram-kanaal. Daar heeft het model namelijk nog veel meer leuke plaatjes en filmpjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!