Foto: Sylvie Meis is onherkenbaar met rode lippenstift en piepklein jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis steelt de show. In een piepklein jurkje met haar haren strak naar achteren ziet de blondine er op en top uit. Sylvie draagt knalrode lippenstift en is bijna onherkenbaar.

Sylvie Meis in strak en kort jurkje

De knappe Sylvie Meis zien we vaak in een beetje dezelfde setting. De blondine draagt haar haar meestal los met krullen en daarbij een flinke laag make-up. Toch houd Sylvie het qua make-up meestal behoorlijk braafjes. Een zacht roze kleurtje en een flinke laag mascara doet het meestal voor Sylvie. Momenteel is Sylvie in Saint-Tropez en alle remmen gaan los bij de presentatrice. Wellicht vond Sylvie het tijd voor een andere look nu ze op vakantie is want ze ziet er totaal anders uit. Sylvie draagt een heel erg kort jurkje met een rood, wit en donkerblauw patroon. Het jurkje heeft wel lange mouwen en een hoge hals maar aan de onderkant houd het niks over. Hierdoor komen Sylvie haar lange bruine benen uiteraard wel heel goed uit. Daarbij draagt Sylvie torenhoge witte hakken en een bijpassende witte zonnebril.

Sylvie Meis kort rood jurkje

Sylvie Meis filmt zichzelf tijdens het eten

Sylvie Meis is waarschijnlijk voor een zakentripje of promotie event in Saint-Tropez. De blondine is door Maison Valentino uitgenodigd op een event en etentje. Daarom is Sylvie dus helemaal opgetut en heeft ze het spannende rode jurkje aangetrokken. Daarbij heeft Sylvie haar blonde haren in een strak knotje gemaakt en knalrode lippenstift opgedaan. Sylvie ziet er onherkenbaar uit maar het staat haar heel goed. Op de Instagram van Sylvie deelt ze een filmpje dat ze aan tafel zit in Saint-Tropez en daar laat ze even goed haar make-up look zien. Sylvie laat weten haar eigen make-up te hebben gedaan, wat waarschijnlijk zelden voorkomt. Want Sylvie heeft het liefst een heel team die haar opmaken en haar haar doen. Wellicht is Sylvie daarom wel voor iets nieuws en wat spannendere look gegaan omdat ze het nu zelf kon doen. Er zit ook duidelijk wat meer kleur op het gezicht van Sylvie te zien dan normaal.

Sylvie Meis geniet op het strand

Uiteraard is Sylvie Meis niet alleen naar Frankrijk afgereisd voor een etentje of event maar ook voor een lekkere vakantie. Gelukkig kan Sylvie altijd de rust vinden om uitgebreid te gaan zonnen op het strand. Het zonnetje schijnt en Sylvie luid het weekend in met een prachtige foto in bikini op het strand. Op de foto geniet Sylvie van een lekker glaasje wijn en ligt ze te flaneren op het strand. Het is duidelijk niet de eerste keer dit jaar dat Sylvie van de zon geniet want de blondine is al superbruin. Sylvie denkt wel goed aan zichzelf want om haar hoofd te beschermen draagt ze een grote witte hoed.

Sylvie Meis poseert in lange jurk

Uiteraard is Sylvie Meis niet te beroerd om al haar volgers een beetje mee te nemen op haar vakantie. De ene naar de andere foto verschijnt op Sylvie haar Instagram waarop te zien is hoe goed ze het wel niet heeft op vakantie. Zo ook op onderstaande foto waar Sylvie te zien is met een prachtige blauwe jurk met roze bloemen. De blondine gaat dit keer voor een platte schoen want dat loopt tenslotte toch een stuk makkelijker dan hoge hakken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga betast zichzelf in radiostudio

Marieke Elsinga kan zichzelf niet meer bedwingen in de radiostudio van Q-Music en begint wild te bewegen en wrijven. En dat op camera!

Foto: Katja Schuurman hurkt op straat in luchtig jurkje

Katja Schuurman deelt een zeer opvallende foto op Instagram. Wat is hier aan de hand, en waarom hurkt ze midden op straat?

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend.