Foto: Schaatsster Pien Hersman had beter topmodel kunnen worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dat Pien Hersman een beeldschone schaatsster is weten we inmiddels wel, maar met déze foto laat ze nog eens zien wat ze echt allemaal in huis heeft!

De beeldschone Pien Hersman heeft zich weer eens bewezen met een aantal prachtige foto’s op haar Instagram. Ze kan niet stoppen met het verwennen van haar fans. Het lijkt erop dat ze er zelf ook enorm van geniet. Misschien was een baan in de modellenwereld haar dan zelfs nog beter afgegaan dan een baan in de schaatswereld. Ze weet namelijk precies hoe ze de aandacht van de mannen op haar moet vestigen. Met een uitnodigende blik kijkt ze je recht in de camera aan. Haar afgetrainde sporterslichaam helpt hier natuurlijk ook nog eens flink bij. Ze weet het zo goed te doen, dat ze al rond de 800.000 volgers heeft op alleen haar Instagrampagina. Bekijk de post van Pien hieronder en klik op deze link voor al haar modellenfoto’s!

Pien Hersman

IJskoningin laat niet alleen ijs smelten

De prachtige ijskoningin Pien Hersman laat niet alleen het ijs smelten met haar razendsnelle rondetijden. Ook met haar prachtige en betoverende blik laat ze de harten van elke Nederlandse man smelten. Want geef nou toe, wie wil er geen beschuitje eten met deze prachtige dame. Met haar prachtige ogen laat ze elke man helemaal smelten.

Pien Hersman doet echt alles voor het perfecte

Dat Pien een geweldig heeft weet iedereen, maar dat ze er zo ongelofelijk hard voor werkt wordt over het hoofd gezien door velen. Naast haar Instagram toont Pien ook op TikTok beelden van haar dagelijks leven. Hier laat ze vooral foto’s zien van sportsessies in de sportschool waar ze vooral werkt aan haar benen en achterzijde. Op deze filmpjes verwend Pien haar volgers door flink voorover te buigen tijdens diepe squats. Ook laat ze zien wat ze allemaal eet op een dag. Haar voeding bestaat vooral uit veel eiwitten en verder vooral erg gezonde voeding bestaande uit veel groenten en fruit. Dat Pien hard werkt is dan ook goed te zien in die strakke schaatspakjes. De brunette steelt altijd de show met haar prachtlichaam.

Pien Hersman

Heeft Pien Hersman een relatie of niet?

Nu rest er ons nog één vraag en dat is of deze knappe Pien Hersman een vriend heeft. Het antwoordt op deze vraag is nee. Het lijkt erop dat Pien zich volledig wil focussen op haar schaatscarrière. Of zou ze de ware gewoon nog niet tegen zijn gekomen? Wij verwachtten in ieder geval dat Pien meer dan genoeg aandacht krijgt met al haar volgers en knappe verschijningen op televisie. Dus mannen zie jij deze knappe twintiger wel zitten en denk je dat je kans maakt? Sla je slag, want Pien is nog single op dit moment.

Meer zien van Pien Hersman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de knappe schaatsster Pien Hersman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram, of volg haar om op de hoogte te blijven van haar prestaties en natuurlijk haar prachtige foto’s!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!