Foto: Sarah van Soelen showt haar royaal gevulde zwemtopje tijdens hete vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer Sarah van Soelen mag dan wel vaker hete plaatjes online zetten, met deze vurige foto weet ze zichzelf echt te overtreffen! 

Van influencer Sarah van Soelen zijn we wel wat gewend. Je moet natuurlijk wel de trends op Instagram bijhouden, en momenteel neigen die allemaal naar zo weinig mogelijk kleden. En gelukkig maar! Want Sarah heeft een figuur die je echt niet verborgen zou mogen houden. Sarah lijkt er zelf precies zo over te denken en pronkt dan ook graag met haar heerlijke lichaam. Maar met dit pittige zwemsetje maakt ze het wel héél spannend!

Sarah van Soelen laat volgers alles zien in knellend zwemsetje

Want Sarah van Soelen heeft misschien nét iets onderschat welke maat boezem ze heeft. Je kan je namelijk bijna afvragen of dit nog wel comfortabel is! Al levert het natuurlijk wel de lekkerste plaatjes op. De beeldschone influencer barst namelijk bijna uit haar piepkleine zwemsetje en laat daarbij zowaar alles aan haar volgers zien. En dan heeft ze behoorlijk wat pluspunten om van te smullen! Het minuscule topje geeft haar namelijk zowaar duizelingwekkende inkijk! Maar ook de rest van haar figuur wordt flink in het zonnetje gezet. Zo mogen we ook optimaal genieten van haar afgetrainde billen en zal je niemand horen klagen over de heerlijke shots van haar denderende achterkant. Maar waar we het aller gelukkigst mee zijn is misschien nog wel het volgende: dat het een hele fotoreeks is!

Zoenende Sarah van Soelen pronkt met royale boezem in afgezakt topje

Sarah van Soelen verwent haar fans namelijk met gewoon een hele reeks bloedhete zwemfoto’s! En daarbij brengt oprecht elk plaatje je spontaan aan het watertanden. Kijk alleen het tweede kiekje maar. Daar geeft Sarah haar volgers een dikke zoen terwijl ze danst in een wel héél laaghangend topje. De knappe influencer is namelijk gegaan voor een topje zonder bandjes, en daar heeft het dunne stofje het zwaar mee. Zo weet het setje nog maar nét aan haar royale boezem vast te plakken! Maar bedekken durven we het niet te noemen. Je kan namelijk gewoon alles zien! Om van haar rokje nog maar niet te spreken. Want een onderstukje kan je dit bijna niet noemen zo laag hangt het op haar heupen! Werkelijk, Sarah had wat ons betreft net zo goed zonder kleding op camera kunnen verschijnen. Al zijn haar fans hier natuurlijk net zo blij mee!

Fans van Sarah van Soelen gaan wild om niets verhullende spiegelfoto

Maar zeker van het derde plaatje van Sarah van Soelen zal je hart sneller gaan kloppen. Want dat spiegelfoto’s zo heet konden zijn wisten we haast niet! Sarah poseert namelijk in een werkelijk niets verhullend zwemsetje en laat daarbij helemaal niets aan de verbeelding over. Zo koos ze voor een piepklein zwart bovenkantje dat pas halverwege haar ribben begint. Om het over de minuscule hoeveelheid stof nog geeneens te hebben! Werkelijk, een sok zou nog wel eens meer kunnen bedekken. Niet dat je ons hierover hoort klagen natuurlijk. Want voor het resulterende kiekje zou je zowaar meteen op je knieën vallen! Sarah verwent ons namelijk met een metersdiepe inkijk en ook haar loeistrakke broekje verbergt precies niets. Je kan er met moeite van wegkijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!