Foto: Belgische Luna Stevens laat zichzelf zien op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onze zuiderburen zijn overduidelijk gezegend. De Belgische Luna Stevens is een absolute lust voor het oog. Deze ex-voetbalvrouw is inmiddels een waar social media fenomeen, en het is wel duidelijk waarom.

Luna Stevens geeft graag showtje weg

Liefde voor jezelf is volgens Luna het allerbelangrijkste om succes in het leven te boeken. Het helpt natuurlijk ook wel een beetje als je er ongelooflijk lekker uit ziet. Luna Stevens was ooit samen met ‘KV Mechelen’-voetballer Sandy Walsh. Helaas (voor Sandy) is de relatie al enkele jaren achter de rug. Voor de rest van ons is dat juist goed nieuws, want nu ze vrij is, is foto’s delen een ding waar de van oorsprong Limburgse Luna niet vies van is. En dan met name plaatjes van zichzelf. Haar account staan vol met spannende foto’s en video’s waar zij schaars gekleed op menig mannelijk hormoon inspeelt. Trakteer je ogen maar eens op onderstaande video’s.

Luna’s eigen merk

Naast model en influencer is Luna ook ondernemer. Moon by Luna is een merk dat sinds 2021 bestaat. Haar ambitie is om pop-upwinkels te openen in de Benelux en een begrip te worden in de wereld van interessante onderkleding. Kwestie van smaak wat betreft de kleding zelf, maar het maakt eigenlijk niet uit wat Luna precies aan trekt. Het ziet er hoe dan ook prachtig uit. Deze video neemt in ieder geval alle mogelijke twijfels die je daar over had weg. Mocht je hier nog meer van willen zien: Luna geeft een jaarlijkse kalender uit. Dan kan je op A3 formaat van dit exemplaar genieten! Pas wel op dat je de pagina’s niet aan elkaar laat plakken. Tot je de kalender in huis hebt, kan je genieten van Luna’s video’s. Bijvoorbeeld deze, waar zij speels het water in en uit loopt.

Poseren en acteren, Luna Stevens doet het allemaal

Naast influencer en model is de prachtige Luna Stevens ook nog eens actrice. In 2020 deed zij mee aan het TV programma Instafamous als gastactrice. Ook op TikTok is zij actief sinds de corona crisis, al is haar account daar meer gefocust op poseren dan acteren. Inmiddels is het populairste platform voor Luna Instagram en daar post zij dan ook het meeste. Het maakt ook eigenlijk niet uit waar ze op staat, een lust voor het oog is de knappe dame zeker. Daarnaast heeft Luna, op een zekere website waar vaste ‘fans’ wel bekend mee zijn, een hoop content waar ze minder kleding aan heeft. Dus, voor de echte liefhebber: je weet waar je moet zijn.

Luna lijkt op zusje Lenthe Stevens met haar DJ skills

Maar daar stopt het talent van Luna Stevens niet. Samen met haar zusje, Lenthe, staat zij regelmatig achter de draaitafel. Naast het visueel interessante aspect van twee zusjes achter een draaitafel, is de muziek die zij draaien ook niet mis. Dit gaat van deep house en tribal house tot harde techno. Misschien doen zij er zelf ook nog wel een betoverend dansje bij. Wat wel zeker is: de mannen in het publiek staan hoogstwaarschijnlijk met knikkende knietjes voor het podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...