Foto: S10 poseert in zeer loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres S10 houdt van de camera en de camera houdt van haar! Op deze foto kijkt ze ondeugend de camera in in een heerlijk los jurkje.

S10 laat jurkje lekker hangen

De prachtige, Nederlandse zangeres, Stien den Hollander heeft even lekker de zon opgezocht. Ze plaatst een foto in haar verhaal waar dat wel uit blijkt. Terwijl wij hier in Nederland aan de wc-bril vastvriezen met -2 graden, huppelt Stien vrolijk door de zonnige straten van New York City in een los en zwierig jurkje. Op de foto kijkt ze verleidelijk naar de camera met haar haar over de rechter helft van haar gezicht. Ze heeft haar losse jurk stevig vast gepakt en iets omhoog getrokken zodat je nog nét haar onderbeen kan zien op de foto. Het is wederom weer een heerlijke foto van de blondine. Ze weet met elk kiekje haar fans en volgers weer te verleiden.

S10 los jurkje

S10 laat achterkant zien op wazige foto

Het is intussen wel bekend dat zangeres S10, oftewel: Stien den Hollander, lekker gek kan doen voor de camera. Ze staat dan ook écht voor zijn wie ze is en doet dat heel goed. Op de foto’s en video’s op haar sociale media is dat ook duidelijk te zien. Vaak genoeg komen er gekke of iets-wat-rare foto’s voorbij van de blonde zangeres. Natuurlijk kan Stien ook heel goed serieus zijn. Dat doet ze vooral wanneer ze foto’s deelt van haar optredens en muziek. Onlangs plaatste ze een foto van één van haar optredens. Van dat optreden had ze al wel vaker wat foto’s geplaatst, maar deze kiekjes hadden we nog niet gezien. Het begint met een wazige foto van de achterkant van de blondine. Ze is bezig met het vast maken van haar zendertje of ze stopt haar shirt in haar broek. Wat ze precies doet, is niet helemaal duidelijk. Het is wederom een lekker plaatje om goed van te kunnen genieten. Op de laatste foto trekt S10 nog een heel verleidelijk gezicht naar het publiek en buigt ze zich een beetje naar voren. De blonde zangeres weet wederom iedereen om haar vinger te wikkelen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

S10 deelt badkamer kiekjes met volgers en fans

Het is zacht uitgedrukt als er gezegd wordt dat iedereen graag badkamer kiekjes van zangeres S10 wil zien… De prachtige blondine heeft een heerlijk lichaam en een mooi gezichtje. Onlangs vervulde de zangeres de wens van vele mannen en deelde ze daadwerkelijk een foto van zichzelf vanuit de badkamer. Helaas was het toch niet helemaal wat iedereen had gehoopt, want ze was helemaal aangekleed. Tóch zijn het weer foto’s om van te genieten. Stien deelde kiekjes van haar avontuur in New York City. Het lijkt erop dat ze het ontzettend naar haar zin heeft gehad en dat de trip zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door S10 (@s10s10xx)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?