Foto: S10 gooit haren los en buigt diep voorover

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blonde zangeres, S10, is op haar sociale media niet super actief. Dat betekent dus dat, wanneer ze er wel iets op zet, het wel interessant moet zijn!

S10 gaat los op de trap

Als een celebrity op sociale media weinig actief is, is het vaak toch een beetje speciaal als er dan wél iets wordt geplaatst. Zo is dat bij S10 ook. De zangeres zet bijna nooit echt een foto online op haar Instagram. Onlangs heeft ze toch een kiekje geplaatst op haar tijdlijn. De boodschap die ze erbij meegeeft is dat haar nieuwe album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt binnenkort uitkomt. Zelf staat ze op de trap, maar haar gezicht is niet te zien in de foto’s. Ze is namelijk hard aan het headbangen. Daar lijkt het tenminste op. Het zorgt voor een grappig, vaag effect op de foto’s. In het bijschrift stelt ze ook nog een spannende vraag aan haar volgers: “Wie denken jullie dat er als Ft. op het album staat?” Haar volgers gaan los in de reacties met gokjes. Veel van haar fans hopen dat het Froukje zal zijn. Hier en daar gokken een aantal mensen op Bente en een enkele reactie zegt Mula B. We zullen het zien wanneer het album uitkomt, Stien!
S10 bouwt heel langzaam op naar spannend moment

Kort geleden plaatste de blondine op haar Instagram de albumcover van haar aankomende album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt. De eerste keer dat ze dit deed, kondigde ze aan dat ze eindelijk een nieuw album mocht releasen na twee jaar en dat ze er niet op kon wachten. Ook vertelde ze dat ze op de dag van de release een exclusieve show geeft in Rotterdam van het nieuwe album. Ze vertelt wanneer en hoe laat haar volgers kaartjes kunnen kopen voor het exclusieve optreden. De tweede keer dat ze de albumcover plaatst op haar Instagram is op de dag en het tijdstip dat de kaartverkoop opengaat. Ze vertelt dat er vanaf nu kaartjes gekocht kunnen worden via de link in haar bio. Daarbij zegt ze ook dat er maar een beperkt aantal kaartjes zijn, dus dat mensen snel moeten zijn.
Kaartjes voor S10 binnen 1 minuut uitverkocht

Héél kort daarna plaatst ze voor de laatste keer de albumcover op haar Instagram. S10 kondigt aan dat de kaartjes al zijn uitverkocht na één minuut! Ze plaatst er ook een video bij van zichzelf. Ze vindt het super vet dat de kaartjes zó snel uitverkocht waren en heeft echt heel veel zin in de show. Als laatste vertelt ze op de video dat er een alternatief is voor mensen die geen kaartje hebben kunnen scoren voor de exclusieve show. Ze geeft namelijk, volgend jaar, op 28 april weer een optreden van haar nieuwe album. De zangeres hoopt dat haar fans daarbij zullen zijn

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.