Foto: Roxeanne Hazes betuigt liefde voor Jaap Reesema van Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is een van de deelnemers bij het programma Beste Zangers. Nadat ze de liefde had verklaard aan Nielson heeft ze dat nu ook bij Jaap Reesema gedaan. Wie wil ze nou eigenlijk?

Roxeanne Hazes heeft de liefde al een keer eerder betuigd bij een deelnemer van Beste Zangers. Dat was toen bij Nielson. Blijkbaar is dit geen succes geworden, want nu heeft Roxeanne dus haar liefde betuigt aan Jaap Reesema. In een lang bericht op haar sociale media laat Roxeanne weten hoe het tussen die twee is begonnen. Waar Jaap Reesema haar mee heeft geholpen en wat hij voor haar betekent. Roxeanne laat weten dat ze meteen een leuke klik had met Jaap. Ondertussen is dat veel meer dan gewoon een klik. Ze sluit het bericht ook af met “na morgen zullen mensen nog meer van je houden. Net zoals ik dat doe”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes elke week emotioneel bij Beste Zangers

Dat de familie Hazes een emotionele familie is weten we nu wel. Maar Roxeanne Hazes is de laatste tijd wel elke week emotioneel. Voordat er een nieuwe aflevering van de Beste Zangers komt stort Roxeanne haar hart uit. Bij het programma staat er elke aflevering één persoon in het middelpunt van de aandacht. De andere deelnemers zingen liedjes voor deze persoon. Deze liedjes hebben een speciale betekenis voor deze desbetreffende persoon en vaak ook een emotionele betekenis. Vorige keer was het de beurt aan Nielson. En ja ook hier stortte Roxeanne op sociale media haar hart over uit. Nu Jaap dus aan de beurt is, komt er weer een vloedgolf van emoties naar boven bij Roxeanne Hazes. Jaap heeft ervoor gezorgd dat Roxeanne 2.0 was geboren. Hij heeft haar zelfvertrouwen weer een boost gegeven. Roxeanne is Jaap voor altijd dankbaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ⚡️ (@roxeannehazes)

Sarita Lorena Beste Zangers leerde beter Nederlands door K3 liedjes

Sarah de Sousa Gonçalves, beter bekend als Sarita Lorena, is een deelnemer bij Beste Zangers. De beeldschone Sarita Lorena kwam op haar zevende in Nederland wonen. Op de basisschool had ze hierdoor een taalachterstand. Daarom had ze lessen apart van alle andere kinderen. Ze moest om de taalachterstand in te halen heel veel liedjes luisteren. Dit deed ze voornamelijk door het luisteren naar K3 liedjes. Door K3 is haar Nederlands beter ontwikkeld zegt ze. Sarita Lorena heeft een lievelingsnummer en dat is ‘De 3 Biggetjes’.

Jaap Reesema houd het niet droog bij Beste Zangers

Jaap Reesema staat centraal bij de volgende aflevering van Beste Zangers. In een voorstukje zie je dat Jaap Reesema zijn tranen niet in bedwang kan houden. Zou dit komen door de knappe Roxeanne Hazes die een liefde serenade voor hem zingt? Het voorstukje verklapt in ieder geval niet veel. Wel weten we dat Jaap het niet droog gaat houden. En de grote vraag is heeft Roxeanne’s liefdeverklaring hier wat mee te maken?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beste Zangers (@bestezangers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle showt gênant resultaat van dronken avondje

Ook bekende Nederlanders zoals de mooie Davina Michelle hebben wel eens dronken avontuurtjes. De blonde zangeres laat zien wat voor gênants ze heeft gedaan...

Foto: Juultje Tieleman zet tanden in kromme lekkernij

De beeldschone Juultje Tieleman staat in deze foto te snoepen van een heerlijke Franse delicatesse. Het is duidelijk aan haar ogen te zien dat ze er zeer van aan het genieten is.

Video: Liza Sips deelt ranzige details over intieme hygiëne tijdens Expeditie Robinson

Liza Sips heeft ontzettend veel vragen gekregen over haar ervaring bij Expeditie Robinson, maar over één intiem onderwerp heeft ze expres weinig gezegd. Nu geeft ze antwoord op die ene dringende vraag...