Foto: Roxeanne Hazes betuigt liefde voor Jaap Reesema van Beste Zangers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is een van de deelnemers bij het programma Beste Zangers. Nadat ze de liefde had verklaard aan Nielson heeft ze dat nu ook bij Jaap Reesema gedaan. Wie wil ze nou eigenlijk?

Roxeanne Hazes heeft de liefde al een keer eerder betuigd bij een deelnemer van Beste Zangers. Dat was toen bij Nielson. Blijkbaar is dit geen succes geworden, want nu heeft Roxeanne dus haar liefde betuigt aan Jaap Reesema. In een lang bericht op haar sociale media laat Roxeanne weten hoe het tussen die twee is begonnen. Waar Jaap Reesema haar mee heeft geholpen en wat hij voor haar betekent. Roxeanne laat weten dat ze meteen een leuke klik had met Jaap. Ondertussen is dat veel meer dan gewoon een klik. Ze sluit het bericht ook af met “na morgen zullen mensen nog meer van je houden. Net zoals ik dat doe”.
Roxeanne Hazes elke week emotioneel bij Beste Zangers

Dat de familie Hazes een emotionele familie is weten we nu wel. Maar Roxeanne Hazes is de laatste tijd wel elke week emotioneel. Voordat er een nieuwe aflevering van de Beste Zangers komt stort Roxeanne haar hart uit. Bij het programma staat er elke aflevering één persoon in het middelpunt van de aandacht. De andere deelnemers zingen liedjes voor deze persoon. Deze liedjes hebben een speciale betekenis voor deze desbetreffende persoon en vaak ook een emotionele betekenis. Vorige keer was het de beurt aan Nielson. En ja ook hier stortte Roxeanne op sociale media haar hart over uit. Nu Jaap dus aan de beurt is, komt er weer een vloedgolf van emoties naar boven bij Roxeanne Hazes. Jaap heeft ervoor gezorgd dat Roxeanne 2.0 was geboren. Hij heeft haar zelfvertrouwen weer een boost gegeven. Roxeanne is Jaap voor altijd dankbaar!
Sarita Lorena Beste Zangers leerde beter Nederlands door K3 liedjes

Sarah de Sousa Gonçalves, beter bekend als Sarita Lorena, is een deelnemer bij Beste Zangers. De beeldschone Sarita Lorena kwam op haar zevende in Nederland wonen. Op de basisschool had ze hierdoor een taalachterstand. Daarom had ze lessen apart van alle andere kinderen. Ze moest om de taalachterstand in te halen heel veel liedjes luisteren. Dit deed ze voornamelijk door het luisteren naar K3 liedjes. Door K3 is haar Nederlands beter ontwikkeld zegt ze. Sarita Lorena heeft een lievelingsnummer en dat is ‘De 3 Biggetjes’.

Jaap Reesema houd het niet droog bij Beste Zangers

Jaap Reesema staat centraal bij de volgende aflevering van Beste Zangers. In een voorstukje zie je dat Jaap Reesema zijn tranen niet in bedwang kan houden. Zou dit komen door de knappe Roxeanne Hazes die een liefde serenade voor hem zingt? Het voorstukje verklapt in ieder geval niet veel. Wel weten we dat Jaap het niet droog gaat houden. En de grote vraag is heeft Roxeanne’s liefdeverklaring hier wat mee te maken?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!