Foto: Roxanne Kwant laat haar blouse op heerlijke manier openhangen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige presentatrice Roxanne Kwant heeft een heerlijk nieuw kiekje online gezet. En natuurlijk staat de blondine op die foto er verrukkelijk uit.

Roxanne Kwant heeft met nieuwe foto fans erg blij gemaakt

De aantrekkelijke blondine maakt met haar foto’s over het algemeen haar fans zeer gelukkig. Maar nu heeft ze een kiekje geplaatst dat toch wel zeer de kroon spant. De knappe presentatrice heeft namelijk een foto gemaakt in een blouse die zo ver openhangt, dat ze hem beter helemaal niet aan had kunnen trekken. Want de prachtige dame laat op deze manier ook alles van zichzelf zien. En dat geeft natuurlijk een zeer bijzondere foto. Met haar heerlijke looks weet Roxanne haar fans wel zeer tevreden te stellen.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat haar lijf zien in spannende badkleding

De grote ‘vriendinnen’ van Roxanne Kwant

Met zulke flinke dames voor zich had Roxanne beter nog twee stoelen aan tafel kunnen zetten. De knappe blondine weet wel hoe ze haar fans eventjes moet verwennen zeg. Als je de foto zo ziet dan kan je alleen maar enorm genieten van het heerlijke lijf van de presentatrice. Ze heeft een pakje aangetrokken waar ze zelf er zeer verleidelijk in uit komt te zien. Roxanne lijkt dan ook als persoonlijk doel te hebben om haar volgers zo veel mogelijk te verwennen. En dat lukt toch zeker wel aardig. Met haar geweldige vormen weet de knappe blondine misschien wel haar beste foto ooit neer te zetten. Het is in ieder geval een plaatje die haar fans nooit meer zullen vergeten.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat haar puppy’s uit haar shirtje springen tijdens festival

Roxanne bewijst maar weer waarom ze zoveel aanbidders verdient

De aantrekkelijke presentatrice heeft genoeg mannen in Nederland die maar al te graag met haar een drankje zouden willen drinken. En dat is natuurlijk wel een fijne gedachte, dat je zo gewild bent. In het geval van Roxanne heeft de knappe blondine al die aanbidders ook dubbel en dwars verdiend. Ze heeft namelijk zoveel mooie foto’s geplaatst, dat de gemiddelde man geen keuze heeft en wel verliefd op Roxanne moet worden. Hoewel dat natuurlijk allemaal erg goed klinkt, wordt de blondine wel overladen met allemaal complimentjes. Ze kan gewoon de tijd niet meer vinden om ze allemaal te beantwoorden. Maar toch kan de knappe blondine de opmerkingen van haar fans erg waarderen.

Roxanne Kwant weet de mooiste foto’s te maken

De zeer aantrekkelijke blondine weet ook echt de meest mooie foto’s online te zetten. Ze is inmiddels echt een kei in het produceren van verleidelijke plaatjes. En dat is natuurlijk zeer fijn voor haar fans. Die worden op die manier maar weer elke dag verwend met allemaal heerlijke kiekjes. Met Roxanne Kwant kijk je elke dag weer je ogen uit je bol. Gelukkig vindt de knappe presentatrice het zelf ook erg leuk om de foto’s te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?