Foto: Rose Bertram toont gruwelijk uitzicht in piepkleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rose Bertram staat bekend om haar prachtige krullen. Na het zien van dit gruwelijk uitzicht vergeet je de krullen in oog opslag. 

Rose Bertram ontloopt de kou in Nederland en is er lekker op uitgetrokken. Ze is vertrokken naar het Caribisch gebied en geniet daar van het mooie weer. Ze laat haar volgers gelukkig ook mee genieten aan de hand van een gruwelijk uitzicht in een piepkleine .

Rose Bertram laat precies zien waar heel mannelijk Nederland op wacht

Wanneer vrouwen vakantiefoto’s delen zijn het vaak foto’s van de omgeving. Dit is niet waar mannelijk Nederland op zit te wachten, en Rose Bertram weet dat maar al te goed. Daarom deelt ze een foto van een gruwelijk uitzicht. In piepkleine zit ze aan de rand van het zwembad. Vanaf het zwembad kan je prachtig over de baai uitkijken. Waar de gasten normaal gesproken ook naar de baai kijken, kunnen ze nu genieten van een heel ander uitzicht. Wanneer Rose Bertram aan de rand van het zwembad ligt met enorm weinig kleding aan, dan kijkt mannelijk Nederland nergens anders meer naar. Met een superstrak is het genieten geblazen. De flinke jongens knallen nog net niet uit de piepkleine . Van dit uitzicht kan je niet genoeg krijgen!

Rose Bertram kijkt met beeldschone blauwe ogen sensueel in de camera

Naast een heerlijk kiekje deelt ze nu ook een verleidelijk filmpje. Ze ligt op een bedje naast het zwembad in haar piepkleine . Terwijl ze op het bedje ligt begint ze met haar beeldschone blauwe ogen sensueel in de camera te kijken. Na dit heerlijke shot van dichtbij wordt er ook langzaam uitgezoomd. Vanaf dit moment is het alleen maar genieten geblazen. Het achterwerk van Rose Bertram komt vol in beeld terwijl ze genieten van het mooie weer. Dit allemaal bij elkaar maken haar volgers helemaal wild.
Is Kylian Mbappe de nieuwe vriend van Rose Bertram?

Wie kent de superster van Paris-Saint Germain nou niet. De enige echte Kylian Mbappe wordt in verband gebracht met niemand minder dan Rose Bertram. De beeldschone brunette is dan ook van een andere categorie. Wanneer je haar binnen hengelt heb je de jackpot binnen en zo denkt Kylian Mbappe waarschijnlijk ook. Vele volgers van Rose Bertram vragen ook onder haar foto’s waar Mbappe is. De volgers van Rose Bertram zijn aan het wachten totdat de Franse voetballer tevoorschijn komt. Of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren weet niemand.

Rose Bertram laat zien waarom elke man haar wilt hebben

In een open jurkje geniet Rose Bertram van haar vakantie. Ze heeft zich klaar gemaakt voor een heet avondje. Ze is helemaal opgedoft en is klaar, wat lijkt, op een feest op een enorm jacht. Zelfs de feestjes van Rose Bertram zijn bijzonder. In dit open jurkje zie je precies waarom elke man haar wilt hebben. Wat is het toch een prachtige dame!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!