Foto: Rose Bertram knalt zowat uit haar extreem lage topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Rose Bertram heeft een nieuwe foto online staan. En deze is toch echt om van te smullen. 

Rose Bertram laat zich van beste kant zien

Het knappe model heeft maar weer eens een foto online gezet om haar volgers een beetje te vermaken. En die foto valt natuurlijk buitengewoon goed in de smaak. Dat komt namelijk omdat Rose Bertram een bijzonder laag en strak topje heeft aangetrokken. Daardoor komen haar kwaliteiten nog eens extra goed naar voren. Dat Rose een prachtig had, daar waren de meeste mensen het er wel over eens. Maar dat het er zo mooi uit kon zien, dat is toch wel een beetje verrassend. Rose vindt de aandacht helemaal niet erg en laat zich graag van haar beste kant zien.

Lees ook: Schokkend: Rose Bertram draagt niets meer dan een paar kettingen

Model Rose Bertram verleidt met blik

Natuurlijk valt je blik als eerste op het net even te laag gevallen topje, maar als je nog een keer kijkt naar Rose wordt je betoverd door haar blik. De knappe blondine heeft een erg verleidelijke blik opgezet. Met haar rode lippenstift weet ze zichzelf heel erg verleidelijk te presenteren. Er zijn maar weinig mannen bestand tegen de charmes van Rose Bertram. Als je aan het einde van de avond met Rose mee naar huis mag, dan ben je als man toch wel extreem gelukkig. Rose weet wel hoe ze een goede blik op moet zetten voor de foto. Inmiddels is dat een soort tweede natuur geworden voor het model. Daarom is ze er ook zo enorm goed in.
Rose Bertram is op haar mooist in elegante jurkjes

In de meeste gevallen kan weinig verhullende kleding juist heel spannend werken, maar soms kan het ook heel spannend zijn om juist iets anders te dragen. Rose Bertram komt bijvoorbeeld het mooiste over in elegante zwarte jurkjes. Natuurlijk zijn die allemaal wat laag uitgesneden om Rose haar talenten een beetje beter naar voren te laten komen, maar ze ziet er tot nu toe elke keer beeldschoon uit als ze een jurkje aantrekt. Rose is een klassieke schoonheid, die zowel weet te verleiden als te charmeren met haar foto’s. Gelukkig heeft ze geen gebrek aan mooie foto’s op haar Instagram pagina staan.

Is Rose Bertram het knapste model van Nederland?

Natuurlijk hebben we een hoop knappe modellen rondlopen in Nederland. Maar er zijn er maar weinig die zo goed zijn in verleiden als Rose Bertram. Je zou dus bijna kunnen stellen dat Rose het knapste model van het land is. Met haar vele, prachtige foto’s en haar ongelooflijk spannende looks, weet Rose al haar volgers een mooie dag te bezorgen. Het knappe model wordt geliefd en er zijn maar weinig mensen die niet weg zijn van de knappe blondine. Rose Bertram is dus een absolute winnaar onder de Nederlandse modellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...