Video: Model Isadee Jansen danst in doorschijnend met vriendinnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Isadee Jansen is een ongelooflijk knappe dame. En dat merk je wel als je haar zo ziet dansen naast een van haar vriendinnetjes. 

Model Isadee Jansen is een ongelooflijk knappe verschijning

De prachtige Isadee Jansen is een erg knappe dame om te zien. Er zullen maar weinig mensen zijn die het daarmee oneens zullen zijn. En dat heeft natuurlijk wel een beetje tot gevolg dat de knappe dame altijd hele mooie foto’s en filmpjes maakt. Dat is voor haar niet moeilijk. Als ze al een beetje leuk aangekleed verschijnt op beeld, dan vinden haar volgers het al leuk. In dit geval ligt dat net even anders, aangezien Isadee bijna niks aan heeft op het filmpje. En dat is natuurlijk best wel even wennen, maar ook heel erg spannend. En dan danst de knappe Isadee er ook nog eens zo verleidelijk bij. Dat ziet er natuurlijk erg goed uit.

Lees ook: Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Isadee Jansen is vergeten haar broek aan te trekken

De knappe blondine had met een vriendin afgesproken en voor ze ook maar een woord gewisseld hebben, staan de dames alweer te dansen. Het hoort er nu eenmaal een beetje bij. Maar ze waren zich nog wel aan het omkleden. En dus zie je Isadee zoals de meeste mensen haar het liefste zien, in zo min mogelijk kleding. Isadee maakt het allemaal niet zo bijzonder veel uit. Die vindt het wel even bevrijdend om zonder broek aan te kunnen lopen. En eerlijk is eerlijk, ze ziet er nog steeds, of juist met deze look, ongelooflijk goed uit.

Lees ook: Video: Juultje Tieleman laat volgers genieten van badderscène in setje
Isadee Jansen laat fans haar nieuwste kleding zien

De knappe blondine laat haar fans op Instagram even haar nieuwste kleding zien. maar dat kan ze natuurlijk niet gewoon doen, dat moet ze op een bijzondere manier aanpakken. Isadee kleedt zich namelijk helemaal uit en aan op de video. En dat ziet er natuurlijk wel heel erg bijzonder uit. De knappe blondine weet op die manier haar fans wel heel erg te verwennen. Die krijgen namelijk een kant te zien van Isadee die ze anders nooit hadden gezien. He prachtige model is wel erg lief voor haar volgers en laat hen meegenieten van haar heerlijke looks.
Isadee Jansen betrekt fans graag bij haar zomer

De aantrekkelijke blondine betrekt haar fans maar al te graag bij haar leventje. En dus wil ze ook al haar mooie momenten met hen delen. Isadee maakte daarom een grote post op Instagram aan met haar leukste zomerse momenten van de zomer van 2023. En daarin zie je de blondine in de meest leuke en verleidelijke pakjes lopen. En dat is toch wel een heel mooi zicht. Haar volgers zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de knappe blondine en haar heerlijke zomerse kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'