Foto: Rico Verhoeven moet vrezen voor schadelijke onthulling van zijn ex-vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Wat heeft Rico Verhoeven te verbergen? Zijn ex zet een wel héél opmerkelijk bericht op haar Instagram story…

De ex van Rico Verhoeven heeft een opmerkelijk bericht op haar Instagram story geplaatst. Moet Rico bang zijn voor schadelijke informatie over hem? Jacky Duchenne, de ex en tevens moeder van zijn kinderen, heeft al ooit eerder informatie over hun relatie losgelaten. In een interview uit 2020 vertelde ze dat het vertrouwen tussen de twee helemaal weg was. Of Rico daadwerkelijk is vreemdgegaan of iets dergelijks zegt ze niet. Aan het einde kan ze het toch niet laten om even te zeggen dat hij vaak van huis was en niet thuis sliep…

Nieuwe onthulling van ex Rico Verhoeven

Ook nu kon Jacky Duchenne zich niet inhouden en heeft dus toch iets naar buiten gebracht. Hierover kunnen we met bijna 100% zekerheid zeggen dat dit over hun relatie gaat. In de post staat namelijk: ” I saved your reputation by not telling my side of the story… stay humble.” Nederlandse vertaling: ”Ik heb je reputatie gered door mijn kant van het verhaal niet te vertellen… blijf nederig.” Aangezien Rico Verhoeven zo’n grote en goede reputatie heeft binnen Nederland, en dus ooit eerder al heeft aangegeven dat zij hem verdenkt van vreemdgaan gaan we er van uit dat deze onthulling over hem zal gaan. Hiermee lijkt de ex dus te hinten dat hij ‘nederig’ moet blijven. Doet hij dit niet dan is het duidelijk dat zij informatie heeft die zijn reputatie flink zou kunnen schaden.

Rico Verhoeven

Info schadelijk voor Rico’s reputatie

Rico Verhoeven is ook buiten de kickboks-ring hard aan het werken aan zijn carrière. Zo speelt hij in een aantal films en schuift hij regelmatig aan bij talkshows en andere televisieprogramma’s. Als Jacky meer schadelijke informatie vrij zal laten over Rico zal dit niet goed zijn voor zijn reputatie, zeker niet als je in films of programma’s te zien wil zijn. Maar wie weet wat deze schadelijke informatie kan zijn?

Meer zien van Rico Verhoeven en zijn ex Jacky Duchenne?

Ben jij benieuwd hoe dit af gaat lopen en wil je meer zien van Rico Verhoeven en Jacky Duchenne? Volg ze dan even op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.