Foto: Deze PSV-speler papt aan met beeldschone Love Island-deelneemster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

PSV-speler Sergiño Dest lijkt zijn hart buiten het veld te hebben verloren, en wel aan de charmante Naomi Joëll, bekend van haar deelname aan Love Island…

Te midden van Sergiño Dest zijn sportieve triomfen lijkt de charismatische voetballer een speciale connectie te delen met niemand minder dan Naomi Joëll, de sprankelende persoonlijkheid die Love Island in 2023 op zijn kop zette!

Love at first sight?

Love at first sight? De vonken lijken niet alleen op Love Island te zijn overgeslagen voor Naomi Joëll, maar mogelijk ook daarbuiten. Instagramkanaal Reality FBI hint naar een romance tussen Naomi en een bekende voetballer! Hoewel Love Island haar niet de langdurige liefde bracht waar ze op hoopte, suggereert de uitspraak “love at first sight” een nieuwe romantische wending in het leven van de realityshow-deelneemster. De foto die hierbij zichtbaar was wijst  naar de voetballer Sergiño Dest als haar nieuwe liefde. Wat ze bij deelname aan Love Island aangaf is een serieuze man te willen die open staat voor een relatie, zonder poespas. Wat dat betreft lijkt ze met Sergiño Dest een man te hebben gestrikt die precies in dat plaatje past.

Naomi Joëll is niet alleen een Love Island-ster

Naomi Joëll, bekend van Love Island in 2023, omarmt een drukke levensstijl buiten de schijnwerpers van reality-tv. Achter de glamour en romantiek van Love Island schuilt haar baan als freelance partymanager. Hier regelt Naomi alles rondom evenementen met haar passie voor feesten. Haar levendige persoonlijkheid onthult haar dagelijkse bezigheid: vaak opstap en altijd in voor plezier. Daarnaast is ze ook content creator en verzorgt ze sociale media voor verschillende bedrijven, aan creativiteit dus geen gebrek. Het is binnen de bruisende sferen op zulke feesten goed mogelijk dat ze Sergiño Dest aldaar heeft ontmoet.

Naomi Joëll wellicht binnenkort in Barcelona te bewonderen

Naomi Joëll is wellicht binnenkort in Barcelona te bewonderen. Terwijl de geruchten over haar mogelijke romance met Sergiño Dest circuleren, voegen de laatste ontwikkelingen nog meer spanning toe. Dest, momenteel op huurbasis bij PSV, keert komende zomer in principe terug naar FC Barcelona. Met Sergiño Dest als deel van het Barça-team, kan Naomi Joëll haar vaardigheden als feestorganisator tot leven brengen in de bruisende stad.  Wordt Barcelona het nieuwe toneel voor zowel voetbalsuccessen als sprankelende feesten met dit opvallende duo? Sergiño Dest is daarnaast ook actief voor het nationale elftal van de Verenigde Staten. Hier pendelt hij een aantal keer naar op en neer om interlands te spelen, iets waar Naomi Joëll zeker rekening mee dient te houden. Een voetbalspeler als Sergiño Dest is immers vaak weg van huis en ook nog eens ver weg.

Naomi Joëll straalt op Instagram

Recentelijk deelde Naomi Joëll een adembenemende foto waarin ze schittert in een weelderig groen jurkje, dat haar unieke stijl en zelfverzekerdheid laat zien. Joëll laat wel zich wel vaker op deze manier zien via haar Instagramkanaal. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens rond te scrollen op haar pagina. Wie weet wat je daar allemaal tegenkomt!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?