Foto: Rianne Meijer heeft verrassend veel haar op onverwachte plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vrijgevochten vrouwen zijn tegenwoordig trots op hun lichaamshaar. Bij Rianne Meijer lijkt dat ook het geval. Alleen gaat ze hier wel héél ver…

Het mag tegenwoordig gewoon weer: lichaamsbeharing bij vrouwen! Hoewel de meeste vrouwen de boel zelf het liefst glad hebben, hoef je tegenwoordig niet raar op te kijken als er ergens een dame met wat extra lichaamsbeharing rondloopt. Er iets over zeggen mag dan eigenlijk ook niet, aangezien de vrouw in kwestie dat natuurlijk lekker zelf mag bepalen. Toch moeten we bij deze foto van Rianne Meijer even verhaal halen! Om wiens lichaamshaar gaat het hier nou precies?

Rianne Meijer viert dertigste verjaardag op Ibiza

Rianne Meijer heeft er inmiddels een sport van gemaakt om haar volgers en fans een lach op het gezicht te bezorgen. De excentrieke dame heeft een zeer goed gevoel voor humor en lijkt van het leven echt een feestje te willen maken. Rianne pakt het op Instagram daarom helemaal anders aan dan haar collega’s. Het gros van haar Instagramfoto’s bevatten namelijk een grapje, een vreemd dansje of een weinig flatteuze camerahoek. Deze keer is het weer raak! Rianne Meijer is op vakantie op Ibiza om haar 30ste verjaardag te vieren. Vanaf deze zonnige plek heeft ze al een hoop foto’s en video’s gemaakt en gedeeld, maar de vreemdste foto heeft ze voor het laatst bewaard!

Rianne Meijer laat behaarde oksel zien

Terwijl Rianne Meijer een selfie aan het zwembad maakte, kreeg ze naderhand pas door waarom haar volgers zo hysterisch reageerden op de foto. Wat bleek namelijk? Op onderstaande foto lijkt het net alsof Rianne Meijer een enorm behaarde oksel heeft! Toen ze de reacties las, verklaarde ze zichzelf gelukkig nog even in een volgende Story op Instagram. Echt uitsluitsel kregen we natuurlijk niet, maar je kunt ervan uitgaan dat het hier om de oksel van haar vriend gaat. Puur gezichtsbedrog dus! Zou ze gewoon met opzet zo geposeerd hebben? Bij Rianne Meijer weet je ’t nooit helemaal zeker!

Rianne Meijer oksel

Vivian Hoorn doet gek dansje met Rianne Meijer

Zijn er tijdens de verjaardagsvakantie van Rianne Meijer ook nog andere leuke dingen gebeurd? Leuker dan een behaarde oksel wordt het natuurlijk al gauw. Onderstaand filmpje is hoe dan ook een aanrader! Rianne en haar goede vriendin Vivian Hoorn zetten elkaar flink in het zonnetje. In de video zien we hoe de goedgehumeurde dames elkaar aanprijzen als ‘best friend’, terwijl de ander wild aan het dansen is op de achtergrond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Rianne Meijer geeft rondleiding door luxe villa op Ibiza

Het ziet er allemaal goed uit daar op Ibiza! Ook hun accommodatie is natuurlijk van topkwaliteit. Rianne Meijer is zó verliefd op de villa, dat ze haar fans met een aparte Instagrampost een soort rondleiding geeft. Wie vaak genoeg naar rechts veegt ziet dat ook deze post uiteindelijk op een soort sketch uitloopt. Wéér zien we Rianne en Vivian Hoorn uitbundig dansen op het terras. De stemming zit er overduidelijk nog steeds goed in!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...