Foto: Rianne Meijer laat alvast zien wat ze in de slaapkamer draagt op Valentijnsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer zorgt ervoor dat iedereen zin krijgt in Valentijnsdag door te laten zien wat ze in de slaapkamer gaat aantrekken voor haar vriend…

Rianne Meijer kiest voor spannend setje

Het is alweer bijna tijd voor een van de meest (voor sommigen) romantische dagen van het jaar; Valentijnsdag. Sommige mensen doen niks speciaals en andere pakken volledig uit met bloemen, kaarsen en de lekkerste bonbons. Rianne Meijer kiest ervoor om haar vriend te verwennen met een mooi nieuw setje. Op onderstaande foto is een roze setje te zien met een soort geborduurde bloemen. Waarschijnlijk staat het Rianne prachtig, en op haar Instagram deelt Rianne ook een foto dat ze het setje aanheeft. Het setje is van het bekende merk Lounge Underwear. Het merk werkt regelmatig samen met grote influencers zoals dus Rianne Meijer. Ook zien we vaak foto’s van Juultje Tieleman tegenkomen in de setjes van het merk. Ze weten dus wel welke dames ze moeten uitkiezen zodat ze veel views krijgen.

Rianne Meijer deelt foto van

Rianne Meijer deelt niet eerder vertoonde beelden van bruiloft

Het is fijn dat er tegenwoordig influencers zijn zoals Rianne Meijer. Zo is de brunette er niet vies van om soms even een realistisch beeld te schetsen in plaats van het delen van alleen maar perfecte foto’s. Wat menig influencer natuurlijk wél doet. Rianne is onder andere bekend geworden door haar Instagram vs. Reality foto’s. Hier zet Rianne twee foto’s naast elkaar waarbij eentje een prachtige foto is en de andere meer laat zien hoe het er echt aan toe gaat. Nu is het logisch dat Rianne van haar bruiloft vooral mooie en romantische foto’s heeft gedeeld. Toch kon de influencer het niet laten om nog even wat andere soort foto’s van haar droombruiloft te delen met haar volgers. Zo zijn er drie ‘perfecte’ foto’s te zien met daarnaast de reality versie. Het verschil is enorm groot en het ziet er erg grappig uit om ook de foto’s te zien die wat minder goed zijn gelukt. Zo blijkt ook dat Rianne enorm veel gekke gezichten kan trekken, want elke keer is het weer een andere blik die ze geeft.

Lees ook: Foto: Avontuurlijke Rianne Meijer zonder shirt op fotoshoot

Rianne Meijer deelt ode aan haar

Naast het feit dat Rianne Meijer een hele eerlijke influencer is, is ze ook nog erg grappig. De brunette lijkt niet te geven om wat anderen van haar vinden, en dat is best knap. Die boodschap wil Rianne ook overgeven aan haar volgers door zichzelf dus ook helemaal te geven. Daarbij staat Rianne voor body positivity en lijkt ze met veel foto’s te willen zeggen dat niemand zich ergens voor hoeft te schamen. Zo heeft Rianne, om helemaal op te gaan in positiviteit, zelfs een video gemaakt op een bijpassend nummer. Het nummer is een soort liefdeslied naar het eigen , en Rianne gaat er helemaal op los.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!