Foto: Rianne Meijer bewondert zichzelf in de spiegel zonder topje

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer heeft een zeer goede outfit uitgekozen voor het hete weer. Maar voordat ze het huis verlaat moet ze die eerst even controleren. 

Knappe influencer Rianne Meijer kiest haar spannende outfit van de dag

Als je influencer bent, dan moet je eigenlijk altijd wel goed opletten wat je draagt. Je bent namelijk je merk en moet ten alle tijden zorgen dat je er goed uit ziet. Dat is nogal een druk, maar de meeste influencers gaan er goed mee om. Zo ook Rianne Meijer, die eerst even zichzelf bekijkt in de spiegel, voordat ze haar outfit definitief goedkeurt. Haar volgers mogen natuurlijk even meekijken en die kunnen enorm genieten van wat ze zien. Rianne heeft besloten om haar topje maar thuis te laten vandaag en het resultaat is werkelijk waar verbluffend.

Lees ook: Video: Rianne Meijer laat zich op opvallende plek kussen
Rianne Meijer laat prachtige zien

Omdat haar topje weg blijft en ze haar broek een beetje open heeft gedaan zie je meer van het van Rianne Meijer dan je ooit had durven dromen. En natuurlijk ziet de knappe blondine er meer dan geweldig uit. Het is bijzonder hoe knap het van Rianne eigenlijk is. Haar troeven zijn in het kleine witte stukje stof zeker het benoemen waard. Die zien er namelijk spectaculair uit. Rianne weet met haar foto ook zeer veel los te maken bij haar volgers. Die geven namelijk het ene na het andere compliment onder de foto. Het is duidelijk dat Rianne Meijer met deze outfit een goede keuze gemaakt heeft vandaag. De outfit wordt door haar volgers namelijk unaniem goedgekeurd.
Rianne Meijer heeft ideaal middagje vrij

De knappe blondine geniet van een ideaal middagje vrij. Na het maken van al die foto’s en filmpjes voor haar volgers online heeft ze ook wel een kleine pauze verdiend. Rianne gaat lekker buiten zitten met het zonnetje en geniet van een drankje. Met haar honden erbij heeft ze zo de perfecte middag. Niks moet, alles mag en ze hoeft zich nergens zorgen over te maken. De honden eisen af en toe wel de aandacht van de knappe blondine op, maar dat is ook niet zo gek. Ondanks de hitte zitten de dieren vol energie en willen ze niks liever dan even een beetje spelen met Rianne. Dat is overigens dezelfde wens van haar volgers, die in de hitte deze foto moeten aanschouwen.

Met haar foto’s maakt Rianne de Nederlandse mannen hondsdol

Dankzij haar prachtige foto’s weet Rianne Meijer haar volgers helemaal dol te maken. Met haar prachtige en spannende outfits zorgt de knappe influencer ervoor dat je elke dag weer iets moois hebt om te bekijken. En elke dag opnieuw valt je mond open van verbazing over hoe knap de prachtige blondine er nu weer bijloopt. Rianne heeft met haar foto’s dus absoluut een bijzonder plekje gekregen in de harten van vele Nederlandse mannen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.