Foto: Uitdagende Stella Bergsma laat zich likken door andere vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe schrijfster Stella Bergsma heeft een geweldige avond gehad. Ze liet zich halverwege de avond wel likken door een andere vrouw.

Stella Bergsma beleeft wilde avond met andere vrouw

De aantrekkelijke blondine beleefde een wel heel wilde avond tijdens de release van haar nieuwste boek. Niet alleen heeft ze alle kopieën van haar boek weten te verkopen, ze wist ook nog eens een beetje plezier te hebben met een van haar vriendinnen. Want op het hoogtepunt van de avond werd Stella gewoon op haar wang gelikt. Dat leverede natuurlijk weer een heel leuk fotootje op en die moest wel met haar volgers gedeeld worden. Zo wist Stella er voor iedereen een mooie avond van te maken.

Lees ook: Foto: Johan Derksen rekent af met Vandaag Inside-gast Stella Bergsma
Stella Bergsma is een van de knapste schrijfsters van het land

Om de een of andere reden lijken schrijfsters in Nederland buitengewoon knap te zijn. Heleen van Royen is hier een goed voorbeeld van, maar Stella Bergsma kan er met haar leuke foto’s ook wel wat van. De blonde stoot weet iedereen te verbazen met haar bijzonder mooie uiterlijk. Haar foto’s krijgen dan ook altijd vele complimenten en mensen kunnen ook niet wachten om Stella een keer in het echt te ontmoeten. Daarom ging haar boek ook zo snel over de toonbank toen ze hem zelf kwam signeren. Mensen willen ook even in het echt zien hoe knap deze blonde dame er nu uit ziet. En dat is natuurlijk niet zo heel gek, want als je de kans hebt om zo’n mooie dame in het echt te zien, dan moet je die ook wel nemen natuurlijk.
Het werd voor Stella Bergsma nog een wilde avond

De knappe blondine maakte het nog laat op de avond van haar nieuwe boek. Zo wist ook mensen nog even te vermaken met een klein nummer dat ze aan het zingen was. Maar waar mensen natuurlijk het meest blij mee waren, dat was wel de outfit van Stella. De knappe blondine had een prachtig pakje aangetrokken, waarbij haar rode setje erg opviel. Haar prachtige vormen werden ook nog even heel erg goed in beeld gebracht. Niet heel gek natuurlijk, want Stella heeft er ook gewoon behoefte aan om zichzelf van haar beste kant te laten zien. Met deze foto wist Stella in ieder geval een hoop van haar volgers te betoveren.

Stella Bergsma houdt wel van een beetje spannende foto’s

Zoals je op de foto’s hierboven kan zien, houdt Stella wel van een beetje spannende foto’s. De knappe blondine maakt haar volgers graag gelukkig en doet dat door middel van deze heerlijk verleidelijke foto’s. Daarmee weet ze namelijk iedereen een beetje blijer te maken. Stella heeft een geweldig en haar vrouwelijke vormen zijn altijd prachtig in beeld. Meer dan genoeg reden dus om de knappe schrijfster te gaan volgen op social media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...