Video: Rico Verhoeven maakt tegenstanders alvast bang met trainingsfilmpje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven laat alvast zien dat hij meer dan klaar is voor zijn wedstrijd in maart…

Op 9 maart heeft Rico Verhoeven weer een kickboks wedstrijd. In het onderstaande filmpje laat hij zien dat hij nu al erg fit is. Verhoeven staat sowieso bekend om zijn goede conditie en uithoudingsvermogen. Ook dit jaar is die zo te zien weer in topvorm. Zijn tegenstander wordt dit keer de Fransman Laïdouni. De winnaar van dit gevecht bemachtigd een plekje in de halve finale. De favoriet is natuurlijk niemand minder dan onze eigen Rico Verhoeven.

Hoelang is Rico al ongeslagen?

Rico Verhoeven die ook wel bekend staat als de ‘King of kickboxing’ is al een tijdje ongeslagen. Ondanks dat hij het opgenomen heeft tegen grote namen zoals natuurlijk Badr Hari en Jamal Ben Saddik, heeft hij al een aantal jaar de wereldtitel zwaargewicht kampioen kickboksen op zijn naam staan. In 2014 veroverde hij deze titel door te winnen van de Roemeen Daniel Ghita. Verhoeven is dus al negen jaar lang titelverdediger!

Rico Verhoeven weer hersteld van blessure

Verhoeven is eindelijk weer terug van zijn langdurige knieblessure die hij opliep in het gevecht tegen Jamal Ben Saddik. Hij had die wedstrijd overigens alsnog weten te winnen. Op 4 november 2023 was Rico eindelijk teruggekeerd van zijn blessure die hij in 2021 al opliep. Hij blijkt nu nog steeds meer dan fit te zijn en is helemaal blessurevrij. Goed nieuws voor de kickboks fans dus. Op 9 maart komt hij weer in actie!

Meer zien van Rico Verhoeven?

Wil jij meer zien van Rico Verhoeven? Kijk dan even rond op zijn Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...