Foto: Puck Moonen heeft het ontzettend koud op de fiets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen verlangt weer terug naar de warme zomer. Om weer in de zomer stemming te komen deelt ze een hele hete foto van zichzelf.

De prachtige wielrenster Puck Moonen is net als vele anderen in Nederland alweer klaar met het koude weer. Waar ze elke dag met plezier op haar fietsje stapte om een stukje te rijden, is dat nu met de kou toch anders. Met tegenzin trotseert ze nu elke dag de kou. Gelukkig warmt Puck Moonen ons op met een hete foto. En daar zijn we haar allen erg dankbaar voor.

Puck Moonen laat het achterste van haar tong zien

Alle Nederlanders zijn eigenlijk hetzelfde; We klagen namelijk allemaal over het weer. Wanneer het te koud is klagen we dat het warmer moet worden en andersom. Als echte Nederlander is Puck Moonen precies zo ingesteld. Nu het buiten steeds kouder wordt, heeft de prachtige wielrenster steeds minder zin om naar buiten te gaan. Ze laat nu ook weten dat ze weer wenst om te kunnen zeuren over de warmte. Om nog even te genieten van de warme zomer, deelt ze met haar volgers een hete foto. Op haar fietsje door de bomen heen, had Puck Moonen het afgelopen zomer toch enorm warm. Dit laat ze ook duidelijk merken. Ze laat hier letterlijk het achterste van haar tong zien, door het desbetreffende lichaamsdeel even buiten haar mond te hangen. Op deze foto heeft de knappe brunette het enorm warm, maar toch heeft ze liever de warmte dan de kou. Dat zullen de meeste mensen met haar eens zijn.
Het vestje van Puck Moonen staat verleidelijk open

Op de hete foto hierboven laat Puck Moonen ons genieten van haar prachtige voorkomen. Met een superstrak pakje laat ze niets aan de verbeelding over. Door de enorme hitte heeft Puck geen andere keuze dan even haar vestje open te zetten. De wind kan nu haar buik bereiken, wat voor lekkere afkoeling zorgt. Door deze manier van koelen laat ze haar volgers ook wat meer genieten. Die krijgen het alleen juist heel warm. Nu is dat met het koude weer niet zo erg. Door het vestje open te zetten laat ze meer van zichzelf zien. Meer Puck Moonen betekent ook meer genieten. Al is het heel koud buiten, met deze hete foto warmt Puck iedereen toch een beetje op.

Ook Puck Moonen doet aan valsspelen

Het seizoen zit erop voor Puck Moonen. Waar ze de afgelopen tijd alleen maar op haar eten heeft moeten letten laat ze zichzelf nu een beetje gaan. De knappe wielrenster blijft natuurlijk nog doortrainen en op haar eten letten, maar het seizoen is officieel afgelopen, dus hoeft dat ook niet meer tot in het extreme. Het einde van het seizoen moest natuurlijk wel door de prachtige wielrenster gevierd worden. Dat deed ze door ‘ongezond’ te eten. Heerlijk een chipje of frietje, het kan allemaal nu voor de brunette. Toch lijkt het erop dat Puck Moonen zich betrapt voelt op het moment van eten. Puck ziet er alsnog topfit uit en een paar dagen niet op je eten letten is ook helemaal niet erg. De wielrenster blijft dan ook een genot om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...