Prinses Alexia verleidt heel mannelijk Nederland met nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De dochter van koningin Maxima, prinses Alexia, weet heel Nederland op zijn knieën te krijgen met deze bijzondere foto.

Prinses Alexia, de achttienjarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, heeft recentelijk Nederland laten smullen met nieuwe foto’s tijdens de winterfotosessie. Hoewel de gehele koninklijke familie er prachtig op staat, steelt Alexia de show met haar gevoel voor mode en uiterlijke gelijkenis met haar moeder, koningin Máxima. Bekijk de foto’s hier!

De stijlvolle winterfotosessie van prinses Alexia

De Oranjes schitteren op de winterfotosessie, maar het is prinses Alexia die de aandacht trekt. Op achttienjarige leeftijd heeft ze duidelijk de regie genomen over haar imago en laat ze zien dat ze niet alleen koninklijke allure bezit, maar ook een indrukwekkend gevoel voor mode. De foto’s tonen niet alleen de pracht van de koninklijke familie, maar benadrukken ook de pracht van Alexia, waarbij ze de harten van het Nederlandse volk veroverde met haar stijl en elegantie. Terwijl de gehele koninklijke familie bewondering oogstte, wist Alexia extra in de schijnwerpers te staan. De prinses weet op die manier zichzelf wel gelijk heel goed te profileren. Ze weet op haar eigen benen te staan. Dat bewijst ze al op de foto. Laat staan hoe het met belangrijke zaken gaat later.

Prinses Alexia en financiële onafhankelijkheid

Ondanks haar koninklijke status, ontvangt prinses Alexia geen koninklijke uitkering zoals haar oudere zus, prinses Amalia. Dit is conform het Wet Financieel Statuut van het Koninklijk Huis. Desondanks lijkt het Nederlandse volk vol lof voor de jonge prinses, die met haar charme en uitstraling het publiek weet te betoveren. Prinses Alexia, samen met haar jongere zusje Ariana, zal zelf voor haar inkomen moeten zorgen. Hoewel dit wellicht als een uitdaging klinkt, lijkt het Nederlandse volk ervan overtuigd dat Alexia, met haar ambitieuze houding, een succesvolle carrière tegemoet gaat. Zodra ze de juiste studie heeft gevonden, wordt verwacht dat ze haar droombaan zal najagen en haar eigen weg zal banen in de maatschappij. Wat Alexia ook gaat doen, het Nederlandse volk staat nu al achter de mooie prinses. Waar ze ook voor kiest, het kan eigenlijk niet meer mis gaan.

Toch heeft Alexia een kleine boost van oma Beatrix gekregen

Terwijl prinses Alexia geen koninklijke uitkering ontvangt, heeft ze zeker niets te klagen over haar financiële toekomst. Opmerkelijk is het gulle geschenk van oma Beatrix, waarmee Alexia, bij het bereiken van haar achttiende verjaardag, een financiële bijdrage van één miljoen euro ontving. Een veelbelovend begin voor deze stralende prinses, die ongetwijfeld een indrukwekkende toekomst tegemoet gaat. Dit royale gebaar was niet exclusief voor Alexia; ook haar zus Ariana en andere kleinkinderen van Beatrix zullen dit bedrag ontvangen wanneer ze achttien worden. Het blijkt dat oma Beatrix graag haar familie financieel ondersteunt. De voormalig koningin van Nederland is ook gewoon in de kern een lieve oma die haar kleinkinderen graag verwent. Alleen in plaats van een koekje of een klein kerstcadeau, pakt ze het wel heel royaal aan. Daar is ze natuurlijk wel prinses voor. Dan moeten de cadeaus nou eenmaal wat uitbundiger.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!