Foto: Onherkenbare Susan Radder wordt helemaal wild bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De super fanatieke Susan Radder was onherkenbaar tijdens de eerste aflevering van Expeditie Robinson. Het leek alsof de actrice een heuse metamorfose doorgemaakt had. En niet alleen qua uiterlijk!

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is van start! De kampen zijn gevormd en de eerste proeven zitten erop. De show staat erom bekend de deelnemers écht te laten zien. Instagram-modellen zoals Juultje Tieleman zorgen er altijd voor dat elke foto perfect is. Maar op het eiland is er geen tijd voor make-up, huidmaskers of stylisten.

Susan Radder bijna niet te herkennen in Expeditie Robinson

Ook Susan Radder moet eraan geloven. We kennen de brunette als actrice die altijd een kleedkamer vol stylisten uit komt voordat ze op het beeld verschijnt. Daarnaast is ze op haar Instagram ook altijd op haar best te zien. Voor Susan was het dus een hele verandering toen ze bij Expeditie Robinson aankwam. De altijd goed verzorgde dame leek nauwelijks te herkennen tijdens de eerste aflevering. Ze heeft kort en verwilderd haar en lijkt tijdens de eerste proef zichzelf niet; ze slaakt zelfs een soort beestachtige oerkreet zodra ze de finish bereikt. Zo kennen we de knappe actrice helemaal niet!

Susan Radder Expeditie Robinson

Tweede proef Expeditie Robinson niet te volgen

Bij de tweede proef van het programma moesten de deelnemers met een katapult stenen schieten. Dit zorgde voor mooie actiefoto’s. Sommigen stonden hier beter op dan anderen. Op Twitter gaat het veel over de kledingkeuze van Laura Vlasblom, die volgens velen een iets te ruim shirtje aangedaan had. Maar vooral gaat het over de moeilijkheid van de tweede proef. Kijkers snapten er door de lange uitleg al niks meer van voordat de proef begonnen was. Dit zorgde er bij veel kijkers voor dat ze niet goed konden volgen wie het goed deed en wie niet.

Op Instagram is Susan Radder gelukkig nog de oude

Mocht je geschrokken zijn van Susan Radder tijdens de eerste aflevering van Expeditie Robinson, dan kun je op haar Instagram weer even helemaal tot rust komen. De actrice deelt meer dan regelmatig foto’s van haar leven. Met de levensstijl van een bekende Nederlander zorgt dat vaak voor pareltjes. Zo ook bij Susan Radder. Ze mag er zijn, en dat laat ze keer op keer weer zien.

Expeditie Robinson bij terugkomst meteen kijkcijferhit

Het is het populairste avonturenprogramma van de Nederlandse televisie. Elk jaar opnieuw schakelen fans trouw in als op maandagavond om 20:30 Expeditie Robinson begint. Het is daarom ook geen verrassing dat het programma bij zijn terugkeer direct weer goed scoort. Het staat op de vierde plek voor meest bekeken programma’s. Meer dan twee miljoen mensen keken op een gegeven moment naar Expeditie Robinson. De kijkers hebben ook meteen een favoriet. Ilias is volgens velen nu al de winnaar met zijn humor en zelfkennis.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...