Foto: Ondeugend kijkende Suzanne Schulting deelt kiekje van glimmende dop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het schaatsseizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg voor Suzanne Schulting om de publiciteit weer op te zoeken met deze opvallende foto…

In oktober begint het schaatsseizoen weer. Met onder andere het NK Afstanden voor de deur is het voor de Nederlandse schaatstop van groot belang om meteen weer fris te beginnen. Suzanne Schulting heeft dat goed door en is daarom alweer heel actief bezig.

Suzanne Schulting in haar ‘happy place’ met helm

Schaatsen is haar alles. Daarom is het ook niet gek dat Suzanne Schulting helemaal in haar nopjes is nu ze weer kan uitkijken naar wedstrijden. Ze traint ontzettend fanatiek om binnenkort hopelijk Nederlands kampioen te worden. De Olympisch kampioen op de 1000 meter wil natuurlijk ook in haar eigen land bewijzen het nog steeds te kunnen. Naast het langebaanschaatsen hoopt ze zich ook meteen weer te kunnen laten zien bij het shorttrack. Op haar Instagram deelt ze een foto met een ontzettend glimmende schaatshelm, die als oranje dop op haar blije hoofd enorm opvalt. In oktober zal ze zich moeten kwalificeren voor het WK. Dit kiekje laat zien dat ze er alweer ontzettend veel zin in heeft! Wij hopen dat ze nog heel vaak moet trainen en ons via dit soort foto’s goed op de hoogte houdt!

Carrièreswitch voor Suzanne Schulting?

Afgelopen zomer deelde Suzanne Schulting natuurlijk maar weinig foto’s van de schaatsbaan. Dat is logisch, maar het was wel opvallend dat ze wel héél veel foto’s deelde waarop ze een andere sport aan het doen was. We zagen haar in de sportschool, op de atletiekbaan en zelfs bovenop een berg van ruim 2600 meter, welke ze zelf omhoog gefietst was. De sportieve schoonheid is duidelijk van alle markten thuis. Maar Suzanne Schulting doet dit natuurlijk allemaal om fit te blijven, want het schaatsen zal altijd voorop staan bij haar. Toch is het heerlijk dat ze alles probeert, want de pakjes die ze op de fiets draagt staan haar wel heel goed!

Ook de zomer staat Suzanne Schulting goed

Je zou je kunnen voorstellen dat Suzanne Schulting een echt wintermens is. Maar niets is minder waar. Haar kiekjes op Instagram laten zien dat de zomer haar net zo goed ligt. Sommige mensen zijn gewoon altijd top. Suzanne is er één van. De brunette zou zo een model kunnen zijn. Dat bewijst ze bijna wekelijks met foto’s in zomerse outfits. Zelf lijkt ze ook nog niet echt een keuze te kunnen maken tussen de seizoenen. Waar de winter natuurlijk voor haar betekent dat ze weer kan schaatsen, heeft ook de zomer haar mooie kanten. Zo kan ze heerlijke groene jurkjes aan tijdens de ‘Summer nights’. Iets waar ze ook enorm van geniet, zo blijkt van deze Instagram post.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!