Foto: ‘Mooiste weervrouw’ Amara Onwuka maakt opvallende transfer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Amara Onwuka is toch wel één van de leukste weervrouwen van Nederland. Gelukkig zit ze weer op haar oude en vertrouwde plek!

De mooie weervrouw Amara Onwuka is na een aantal jaar eindelijk weer terug op de plek waar ze zich het meeste thuis voelt. En dat is natuurlijk voor iedereen fijn, want zo kunnen mensen beter genieten van de mooiste weervrouw van Nederland. Ze staat zelf ook weer te stralen.

Amara Onwuka is het gezicht van het weerbericht

Amara Onwuka, de stralende weervrouw die menig kijker betovert met haar charmante glimlach, keert terug naar RTL Weer en Buienradar na een kort uitstapje bij SBS6 en Weer.nl. Tussen 2013 en 2019 schitterde Amara als meteoroloog bij RTL, voordat ze een nieuw avontuur aanging bij SBS6 en Weer.nl. Nu keert ze terug naar haar oude honk, en ze kan niet wachten om weer deel uit te maken van het RTL Weer-team. Vanaf april 2024 kunnen we haar weer bewonderen op haar oude vertrouwde plekje. En dat is fijn, want daar voelde ze zich zelf ook meer op haar gemak. En hoe meer ze zich op haar gemak voelt, des te mooiere foto’s ze maakt. Aangezien Amara toch wel een beetje het gezicht is van het weerbericht binnen Nederland, wil je natuurlijk wel dat ze zich op haar gemak voelt.

Amara vindt het een mooie tijd om over te stappen

Volgens Amara is het een boeiende tijd voor meteorologen zoals zij zelf. Het weer wordt steeds extremer en grilliger, met fenomenen zoals grote hagelstenen, valwinden, tornado’s en extreme droogte die bijna geen uitzondering meer zijn in Europa. Ook in Nederland neemt de onvoorspelbaarheid toe. Daardoor wordt het steeds interessanter om weervrouw te zijn. Mensen kijken naar haar voor het laatste nieuws omtrent het weer. Dat is natuurlijk best een verantwoordelijkheid. Maar Amara kan dat zeker aan.

De stralende persoonlijkheid van Amara Onwuka

Met haar mooie verschijning en betoverende glimlach weet Amara het hart van menig kijker te veroveren. Haar Instagram-foto’s laten zien dat ze niet alleen een talentvolle meteoroloog is, maar ook erg goed is in het maken van mooie foto’s. Mannen vallen als een blok voor haar, en wie kan ze dat kwalijk nemen? Amara’s wilde krullen en strakke kleding zorgen ervoor dat ze flink indruk maakt op haar volgers. Of het nu gaat om een explosief kapsel of een zwoele blik, Amara heeft meerdere geheime wapens in haar arsenaal.

Amara Onwuka heeft een voorliefde voor korte jurkjes

Als het op kleding aankomt, heeft Amara een duidelijke voorkeur: korte jurkjes. Met haar prachtige donkere krullen en lange benen straalt ze in alles wat ze draagt. Op televisie zien we haar vaak in degelijke jurken, maar in haar privéleven durft ze ook wel eens een korter jurkje aan te trekken, tot groot genoegen van haar bewonderaars. Met haar mooie outfits weet Amara in ieder geval zeer leuk over te komen. Zelfs als ze een vervelende voorspelling moet doen, laat ze haar kijkers nog achter met een flinke glimlach vanwege haar mooie pakjes die ze draagt.

Meer zien van Amara Onwuka kan op Instagram

Kan je nou echt geen genoegen krijgen van Amara? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heeft ze nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!