Foto: Mikky Kiemeney betovert iedereen met rondingen in superstrak jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney laat haar volgers graag meegenieten van haar leven. Zo valt er genoeg te genieten voor haar volgers in dit strakke jurkje!

Mikky Kiemeney showt in deze prachtige jurk

Mikky Kiemeny is voor een event van Armani in het prachtige Venetië. Van deze trip wil ze haar volgers dan ook mee laten genieten door een fotoreeks te posten. In deze fotoreeks heeft Mikky een strakke witte jurk aan die haar rondingen goed laat zien. Op de foto’s is de babybuik van Mikky dan ook goed te bewonderen. De blondine laat hiermee wel zien dat ze trots is op haar babybuik en dat ze niet bang is om deze te laten zien. zo poseert ze in een korte video ook trots met haar handen op haar buik. Deze fotoreeks is wel echt weer genieten! Als we de foto’s mogen geloven heeft Mikky het dan ook uitermate naar haar zin in Venetië. Frenkie de jong boft met zo’n vriendin!

Afgaande op de foto’s was ze hier niet alleen maar samen met een goede vriendin. Deze vriendin is dan ook model en daarom aanwezig op het event samen met Mikky. De beelden van deze trip zijn wel jaloersmakend!
Volgers Mikky Kiemeney gaan helemaal los

De reacties onder de foto liegen er niet om. Al haar volgers zijn helemaal verliefd op Mikky na het zien van deze foto’s. De reacties staan vol met comments van zowel bekende Nederlanders als onbekende Nederlanders. Zo staan er reacties onder de foto van mensen zoals, uiteraard Frenkie de Jong, Maar ook modellen als Luna Bijl en Sarah Puttemans. De reacties staan vol met complimenten aan het adres van Mikky . Zo worden er voornamelijk alleen maar ‘😍’ en ‘🔥’ gereageerd onder de post. Deze reacties zullen haar goed doen. Onder de post van de prachtige blondine zijn dan ook geen negatieve reacties te vinden. Zoals het hoort!

Mikky Kiemeney showt Babybuik tijdens stadswandeling

Zoals bij iedereen bekend is, zijn Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky in verwachting van een kleine. Deze zwangerschap heeft bij Mikky het resultaat dat er al een flinke babybuik te zien is. Mikky is dan ook niet bang om deze babybuik te showen op haar instagram. Zo is haar babybuik recent te zien terwijl ze met Frenkie een stadswandeling aan het maken is in het prachtige Barcelona. Tijdens deze wandeling kan Mikky het niet laten om even te poseren met haar babybuik. Ze is te zien in een spijkerbroek met een wit topje en een open bloesje. in de schaduw van de foto is te zien dat ze Frenkie geregeld heeft om de foto te maken. Goed uitzicht heeft Frenkie!

Naast deze foto is er in de fotoreeks ook nog een selfie van het stel te zien. Op de selfie lachen ze beide leuk naar de camera. Op deze fotoreeks is wel weer goed te zien hoe gelukkig het stel samen is en hoe erg ze genieten van het wonen en werken in de stad Barcelona.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!