Foto: Mikky Kiemeney geniet in strak broekje zonder Frenkie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Mikky Kiemeney, de vriendin van voetballer Frenkie de Jong, is onlangs zonder haar geliefde op een tripje gegaan…

Mikky Kiemeney heeft het gezellig met spelersvrouw

Maar ze was niet alleen, want ze werd vergezeld door niemand minder dan Katrine Friis, de vriendin van Frenkie’s Barcelona-collega Andreas Christensen. De twee dames hebben ongetwijfeld genoten van elkaars gezelschap tijdens hun heerlijke tripje samen. Mikky en Katrine hebben elkaar leren kennen via hun voetballer-vriendjes en delen dezelfde passie voor de sport. Maar tijdens dit tripje konden ze even ontsnappen aan de voetbalwereld en zich volledig onderdompelen in ontspanning en plezier! Of ze nu genoten van de lokale cultuur, de zon op hun huid voelden op het strand of lekker gingen winkelen, het was vast een geweldige tijd voor deze twee vriendinnen. En wie weet, misschien hebben ze het zó gezellig gehad, dat ze zelfs wel plannen gemaakt voor een volgend uitje. Als we naar onderstaande foto kijken, zie je dat  de twee blondines een ontzettend goed vormen, net als hun vriendjes op het voetbalveld!

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney maakt stiekeme beelden van bloedmooie vriendin

Mikky Kiemeney houdt wel van een worstje!

De adembenemende Mikky Kiemeney heeft haar fans onlangs meegenomen op een spannende reis naar een voetbalwedstrijd van Barcelona, waar ze haar vriendje Frenkie de Jong kwam aanmoedigen. En ze heeft het allemaal vastgelegd op TikTok! De video begint met Mikky die zichzelf trakteert op wat lekkere snacks voordat de wedstrijd begint. Hotdogs, popcorn en een lekker drankje zorgen voor de perfecte voorbereiding voor de wedstrijd van haar favoriete team. Tijdens de wedstrijd zit Mikky zij aan zij met de andere voetbalvrouwen van het elftal, terwijl ze hun team met passie en enthousiasme aanmoedigen.

De spanning is te snijden terwijl Barcelona hard werkt om de overwinning binnen te halen. Barcelona is natuurlijk de glorieuze winnaar. En zoals verwacht, is Frenkie snel om zijn mooie Mikky te vinden in de menigte. Hij zwaait naar haar met een grote glimlach op zijn gezicht en laat zien hoe blij hij is dat ze er is.

Lees ook: Video: Mikky Kiemeney is furieus na aanvaring met Gerard Piqué

@mikkyofficialel clasico 💙❤️♬ The Thrill – Wiz Khalifa & Empire Of The Sun

Mikky verwent volgers met hele reeks aan leuke kiekjes

De prachtige Mikky Kiemeney heeft haar fans getrakteerd op een reeks prachtige foto’s die ze in maart heeft gemaakt. Op de foto’s is te zien hoe Mikky volop aan het genieten is van haar luxe leventje. Op de ene foto is Mikky te zien terwijl ze heerlijk ontspant met een goed boek, terwijl op andere foto’s te zien is hoe ze lekker aan het uitwaaien is op het strand met haar trouwe viervoeter. Het lijkt erop dat Mikky echt geniet van het buitenleven en van de tijd die ze doorbrengt in de natuur. En natuurlijk kan haar geliefde Frenkie de Jong niet ontbreken in deze reeks foto’s. Op een van de foto’s zien we Frenkie met een grote bos rode rozen, waarmee hij duidelijk heeft laten zien hoeveel hij van Mikky houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!