Foto: Olcay Gulsen laat heel Venetië diep haar jurkje inkijken na relatiebreuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Relatiebreuk of niet, Olcay Gulsen pakt uit bij filmfestival. Olcay laat iedereen meegenieten van haar ‘vriendinnen’.

Olcay Gulsen geeft veel weg met diepe inkijk

Het filmfestival in Venetië moet Olcay Gulsen helpen om over relatiebreuk met Ruud de Wild te komen. Onlangs werd natuurlijk bekend dat Olcay uit elkaar ging met haar ex Ruud. Dit hakte er bij Olcay flink in. Nu probeert ze haar gedachte te verzetten op het filmfestival in Venetië. Dit doet ze dan ook in een sexy en gewaagde outfit. Olcay heeft ervoor gekozen om een knalrode jurk aan te trekken die weinig aan de verbeelding over laat. De jurk laat de mensen goed meegenieten van haar rondingen. Zo sluit de jurk perfect aan op het lichaam van de brunette. Daarbij is de jurk uitgesneden met een diepe decolleté. Hierdoor kan iedereen meegenieten van het prachtige figuur van Olcay.

 Volgers Olacy Gulsen gaan helemaal los onder foto

De meeste reacties onder de foto van Olcay zijn positief en complimenteus. Die volgers vinden dat ze er prachtig uitziet in de jurk en dat ze een prachtige vrouw is. Naast de positieve reacties zijn er ook negatievere reacties onder de foto te lezen. Een aantal volgers vind Olcay niet mooi meer nu ze magerder is en vinden dat ze te mager is. Mooi om te zien is wel hoe de volgers van Olcay het voor Olcay opnemen in de reacties. Zo zijn er volgers van Olcay die de negatieve volgers van Olcay aanspreken op hun reacties. Goed om te zien!

Olcay Gulsen geniet op boot in strak badpak

Olcay Gulsen probeert Nederlanders een hart onder de riem te steken door een zonnige bootfoto van zichzelf te delen. Op de foto is Olcay te zien in een strak geel badpak. Dit Badpak laat haar figuur goed zien en zorgt voor mooie zomerse beelden. Onder de post probeert ze de Nederlanders die weer naar school of werk moeten een hart onder de riem te steken. Ze hoopt voor iedereen dat er nog een aantal zonnige weken aan zullen komen. Daarbij zegt ze ook dat als deze zonnige weken niet komen de Nederlanders niet bij de pakken neer moeten gaan zitten en hun glow niet mogen verliezen. Daar zal deze foto van Olcay goed bij helpen!

Olcay Gulsen steelt de show op bruiloft van zus

Recentelijk is de zus van Olcay in het huwelijksbootje gestapt met haar partner. Olcay was vanzelfsprekend aanwezig op deze bijzondere dag. Olcay besloot om voor deze dag een roze glitterjurk aan te trekken. De jurk laat weinig aan de verbeelding over. Op het filmpje in de fotoreek is te zien hoe Olcay haar “vriendinnen” vast moet houden om ervoor te zorgen dat ze er niet uitvallen. Op de beelden is goed te zien dat Olcay het naar haar zin heeft en dat ze van het moment aan het genieten is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.