Foto: Noa Vahle volledig in paniek vanwege outfit Televizier-Gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De genomineerden voor de Televizier-Ring Talent 2023 zijn bekend en de charmante Noa Vahle is er één van. Waar ze blij hoort te zijn, maakt ze zich vooral alvast druk om haar outfit!

Noa Vahle heeft stress om outfit Televizier-Gala

Noa Vahle, de stralende televisiester in wording, heeft op het moment flinke stress. De knappe dame is namelijk genomineerd voor de Televizier-Ring en dat is erg leuk, maar ook zeer spannend. Ze is namelijk nu al hard aan het nadenken wat ze in hemelsnaam aan moet trekken. Deze natuurlijke schoonheid hoeft zich echter geen zorgen te maken over haar uiterlijk, ze straalt in vrijwel alle kleding. Wat voor pakje Noa ook aantrekt, van een prachtige jurk tot een simpel pakje, haar flitsende glimlach is meer dan genoeg om de show te stelen. Noa Vahle gaat het waarschijnlijk ontzettend goed doen op het gala en iedereen kijkt nu al uit naar de outfit die Noa zal gaan rocken die dag. Al heeft ze zelf nog geen idee wat ze aan moet gaan trekken.

De strijd tussen Noa Vahle, Jurre Geluk en Monica Geuze

De spanning stijgt en Nederland zal hun stem moeten laten horen. De Televizier-Ring Talent 2023 is in zicht en dit zijn de stralende genomineerden. Als eerste in de spotlights staat Jurre Geluk, een bekende verschijning in de tv-wereld die zijn veelzijdigheid heeft bewezen als presentator en zelfs als Mol in Wie is de Mol?. Een waardige genomineerde voor deze prijs. Maar wacht, er is meer! Monica Geuze, ooit begonnen als YouTube-ster, schittert nu als tv-presentatrice en veroverde de harten van haar fans met programma’s als Temptation Island: Love or Leave en The Bachelorette. Deze knappe dame zou zomaar eens met de prijs ervandoor kunnen gaan. Maar laten we vooral Noa Vahle niet vergeten, die als een komeet verscheen met haar sportrubriek en nu deel uitmaakt van vele geliefde programma’s, zoals Vandaag Inside en De Oranjezomer. Wie de felbegeerde Televizier-Ring Talent 2023 zal gaan winnen, moet blijken op 12 oktober tijdens het onmisbare Gouden Televizier-Ring Gala, live op NPO 1 om 20.30 uur. Laat het aftellen beginnen.

Het publiek reageert nogal controversieel op Noa Vahle

De knappe tv-persoonlijkheid en dochter van Linda de Mol is zelf erg verrast door haar nominatie. Vandaag Inside postte dit middels een Instagram bericht. De reacties verschillen sterk onder de kijkers. Noa ontvangt zeker genoeg felicitaties, maar het aantal negatieve comments neemt de overhand. Alle negatieve reacties hebben te maken met iets wat je op voorhand kan voorspellen: het feit dat ze familie is van Linda de Mol. Een aantal mensen gaan erg ver. Voorbeelden van zulke comments zijn: ”Ze doet het leuk. Maar het kassa meisje van de AH ook. Het is en blijft 1 van de Mol. Anders kreeg ze deze kans niet ze draait nog geen jaar mee” of ”Is weer gekocht door de familie. Gun een meisje zonder een rijke mama en oom ook is wat. Nee, ze blijven die de Molletje maar door je strot duwen.” Het is duidelijk dat sommige mensen niet zo gecharmeerd zijn van Noa haar familie, maar die moeten toch echt wat beter naar deze blondine kijken, want ze doet het hartstikke goed. Noa zelf is in ieder geval erg dankbaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.