Foto: Marlijn Weerdenburg moet gedwongen stoppen met MolTalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marlijn Weerdenburg kan de komende uitzending helaas de mensen thuis niet meer blij maken met haar aanwezigheid in MolTalk.

MolTalk is er normaal altijd ná de WIDM-uitzending. Na de finale is er dit jaar géén MolTalk helaas en dat betekent dat Marlijn niet op de televisie hoeft te verschijnen die avond. Toch hebben ze een leuke taak voor Marlijn weten te verzinnen, ze mag namelijk de finale voorzien van audiocommentaar voor slechtziende mensen. Zo kan je de hele aflevering lang luisteren naar het zoete stemgeluid van Marlijn. En dat is natuurlijk ook wel wat waard. Dat maakt de finale waarschijnlijk nog leuker om te zien ook.

Fans waren in eerste instantie teleurgesteld

Natuurlijk vonden de fans van Marlijn Weerdenburg het in eerste instantie helemaal niet leuk dat er geen MolTalk zou zijn. Daar ging namelijk hun kans om meer te zien van de mooie blondine. Maar nu ze het audiocommentaar doet van de aflevering, hebben haar fans alsnog iets om naar uit te kijken. Natuurlijk is het wel weer even anders dan wat je gewend bent van de mooie blondine, maar dat maakt het tegelijkertijd ook wel weer grappig om mee te maken. Voor Marlijn wordt dit de eerste keer dat ze zoiets doet, dus ze voelt zich wel een beetje gespannen ervoor. Maar ongetwijfeld dat ze het prima zal doen. De mooie blondine is meestal erg goed in alles wat ze laat zien. Dus dit zal ook wel goed komen.

Marlijn Weerdenburg klinkt zelf erg enthousiast over nieuwe klus

Op Instagram kondigde Marlijn aan dat ze dit zou gaan doen en ze klonk er zeer enthousiast over. De mooie blondine kan dit absoluut wel aan. Ze heeft zoveel talent in huis dat dit zonder problemen moet lukken. De fans van de mooie blondine worden over het algemeen ook helemaal betoverd door haar mooie stem, dus nu kunnen nog veel meer mensen daarvan genieten. Marlijn gaat haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de aflevering. Dat is natuurlijk wel erg lief van de blondine, dat ze zich zo erg inzet voor WIDM.

Natuurlijk zijn er ook nadelen met deze verandering

Het is zeker fijn dat Marlijn ervoor zorgt dat alle slechtzienden van Nederland kunnen meegenieten van het programma. Maar het is wel een beetje jammer dat ze daardoor minder te zien zal zijn op het scherm. Want dat vonden de meeste van haar fans natuurlijk ook heel erg leuk. Die vonden het prachtig om Marlijn in de meest leuke outfits te mogen bewonderen. Met haar nieuwe klus tijdens de finale van Wie is de Molkunnen haar fans dus niet genieten van haar geweldige figuur. Maar niet getreurd, want online laat Marlijn nog veel van zichzelf zien. En die foto’s zijn ook flink genieten. De mooie actrice en zangeres weet exact waar haar volgers het warm van krijgen en ze vindt het helemaal niet erg om daar een beetje op in te spelen. Met haar mooie looks doet ze haar volgers laten smelten.

Waar je meer kan zien van Marlijn Weerdenburg? Op Instagram

Marlijn Weerdenburg heeft nog veel meer mooie foto’s en die kan je allemaal online vinden. Op Instagram heeft ze haar mooiste kiekjes voor je klaar staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.