Foto: Marijn Kuipers laat zich van achteren berijden in de keuken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marijn Kuipers heeft zich onlangs laten berijden in de keuken. Gelukkig hebben we de beelden, anders zou je het niet geloven. Marijn laat iemand zo van achter op haar springen. 

Marijn Kuipers maakt wel hele spannende foto

De knappe blondine van RUMAG heeft weer een nieuw kiekje gedeeld met de wereld en die ziet er toch wel erg verleidelijk uit. Dat kan ook niet anders, want op de foto is te zien hoe Marijn zich heerlijk van achter laat berijden. Dat moet haast wel een spannende foto worden. Marijn laat maar weer eens zien dat ze prima weet hoe ze verleidelijk moet zijn. Nu is het ook wel gelijk een hele bijzondere foto die ze plaatst. Je moet hem dus echt even zelf gezien hebben om er goed over te kunnen oordelen. Gelukkig kan je hieronder makkelijk de foto nog even terugkijken.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers deelt hete foto vanuit de sauna

Marije Kuipers heeft wel heel bijzonder werk

De knappe blondine maakte een foto terwijl ze van achter bereden wordt door een van haar vriendinnen. Marijn lijkt het allemaal niet zo erg te vinden. Ze lacht erbij en maakt een stoer gebaar richting de camera. Marijn vindt het juist wel fijn hoe de zaken nu gelopen zijn. Met de foto roept Marijn wel een hoop vragen op. Als dit voor haar gewoon aan het werk is, wat is dan voor haar speciaal of moeilijk? En om wat voor werk gaat het dan eigenlijk? De foto is gemaakt voor een filmpje waarin Marijn telkens gestoord wordt door een vriendin van haar. En zo ook in de keuken, waar de knappe blondine gelijk wordt besprongen. Een bijzonder zicht is het wel. Al komt het niet geheel als een verrassing, want Marijn plaatst wel eens vaker bijzondere foto’s. Dus het is zeker niet de enige vreemde video die de blonde presentatrice heeft gemaakt de afgelopen tijd. Zo kwam ook dit bijzondere filmpje voorbij.
Sporten neemt Marijn Kuipers echt heel serieus

Zoals je ziet neemt Marijn haar training echt heel erg serieus. De aantrekkelijke blondine heeft besloten om een nieuwe trend die nu populair is eventjes na te doen. En dat verliep niet geheel vlekkeloos. Marijn heeft van tevoren al veel commentaar op de oefening, maar als ze er zelf mee aan de slag moet, wordt dat commentaar alleen nog maar erger. Op een gegeven moment ligt Marijn met haar kadetjes naar een groep kijkende mannen toe. En zij vinden dat natuurlijk best mooi, maar Marijn zelf wordt er een beetje ongemakkelijk van. Ze besluit dan ook snel dat de oefening voor haar wel klaar is en besluit om af te ronden. Ook de vriendin die Marijn uit had genodigd om in haar lokale sportschool te komen, verwondert zich over de bijzondere oefening die Marijn uit wilt proberen. Dat is ook wel logisch, want het is nogal een bijzondere actie die Marijn doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen