Foto: Marieke Elsinga zakt met open benen naar de grond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In deze temperaturen is een korte broek wel te verwachten, maar Marieke Elsinga leert al snel dat je dan wel voorzichtig moet zijn hoe ver je je benen open laat vallen.

Dat Marieke Elsinga er een wilde boel van maakt, daar kijken we onderhand niet meer van op. De knappe presentatrice en radiohost kennen we van haar onuitputtelijke energie en avontuurlijke houding. Zowel op de buis, als op de radio, beleeft Marieke de gekste avonturen. En, zo blijkt, ook in haar privéleven is het niet veel rustiger. Ze maakte er recent ook een spannende boel van op Instagram en volgers mochten meegenieten van de onthullende gevolgen.

Marieke Elsinga gaat met de benen wijd voor volgers

Je zou haast denken dat Marieke Elsinga niets meer voor haar fans te verbergen heeft. Met haar onthullende televisieprogramma’s en gesprekken op de radio legt ze in ieder geval uitgebreid verslag van haar leven. Op Instagram ook niet anders. En gelukkig maar, want anders zouden we dit soort kekke kiekjes moeten missen! Mocht je bang zijn dat je de knappe presentatrice gemist hebt in een pittige outfit en piepklein broekje ben je nog maar op de helft. Het is namelijk de onthullende pose die er écht een hete boel van maakt. Marieke laat haar benen helemaal openvallen voor haar volgers en weet er ook nog eens groots bij te glimlachen. Als dit je hart niet sneller doet kloppen weten wij het ook niet meer.

Marieke Elsinga beleeft klein ongelukje

De charmante radiohost beleefde een klein ongelukje met een stoffen badstoel. Het gammele stoeltje kon haar fantastische figuur namelijk niet tillen en ging zo door twee. Eindresultaat: Marieke met open benen op de grond. Gelukkig lijkt Marieke het er niet zo moeilijk mee te hebben. De 36-jarige schoonheid zien we namelijk bijna schateren van het lachen op de foto. Fans worden ook helemaal blij van het vurige plaatje. “Charmante foto!”, grapt er eentje in de comments. De onthullende pose wordt ook van alle kanten gewaardeerd. “Lekker Mariek! Ziet er super goed uit!!!”, reageert een andere fan razend enthousiast. En hij niet de enige! Fans die Marieke alleen van haar stem kenden zullen zeker een andere waardering voor haar hebben!

Marieke Elsinga doet hoofden draaien in gedurfd klein jurkje

Marieke Elsinga heeft wel vaker alle aandacht op zich gevestigd. En hoe kan het ook anders? De bloedmooie presentatrice is een plaatje om naar te kijken, zeker met die heerlijke houding en charmante glimlach. Maar ook haar kledingstijl doet mensen zéker niet van haar wegkijken. Zo verwende ze volgers recent nog met een heerlijk kiekje in een pittig kort jurkje. Marieke ging helemaal los op een festival en had zich er ook slim naar gekleed. Mede-feestgangers zullen weinig van het festival meegekregen hebben als ze Marieke naast zich hadden staan. Wij weten wel waar wij naar hadden gekeken, in ieder geval. Fans hadden ook niks te klagen. “Wauw! 💚 staat je mooi!”, galmt het in de comments. Maar één enthousiaste fan wist het perfect samen te vatten. Zij plaatste namelijk een hilarische gif in de reacties met een duidelijke boodschap: we gaan allemaal wild voor deze fantastische foto!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.