Foto: Marieke Elsinga showt figuur in strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer druk aan het sporten, en toont tussen de oefeningen door even haar figuur in deze strakke sportlegging!

Marieke Elsinga lijkt niet stil te zitten! De presentatrice en radio-dj is pas net bevallen, maar dat weerhoudt haar er zeker niet van om regelmatig tóch te verschijnen in de sportschool. Door middel van hulp van een personal trainer weet Marieke haar figuur mooi slank te houden, en lekker fit te blijven. Marieke geeft haar volgers opnieuw een update over haar prachtige figuur, in deze strakke sportlegging..

Zwetende Marieke Elsinga deelt foto in strakke sportlegging

Marieke Elsinga mag dan wel pas net bevallen zijn, maar stilzitten is iets wat niet in de vocabulaire van de presentatrice thuis hoort. Marieke blijft lekker in beweging en weet door hulp van een personal trainer nog altijd lekker haar stoom af te blazen, en haar zweet los te laten. We zien regelmatig kiekjes voorbij komen samen met haar trainen Roberto da Costa. De twee trainen vaak samen en Marieke probeert op deze manier dan ook de beste versie van haarzelf te blijven. Dat lijkt zeer goed te lukken, na deze nieuwe foto’s gezien te hebben die de radio-dj online heeft gezet. Marieke neemt tussen de training door namelijk even goed de tijd om een foto in de spiegel te maken samen met haar trainer. Marieke draagt een blauwe strakke sportlegging, en toont hiermee dus ook haar bijzonder goede figuur. Dat ze net is bevallen, zou je zeker niet zeggen met zo’n ! En Marieke lijkt het dus alleen nog maar te willen verbeteren met deze zware trainingen elke keer..

Lees ook: Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Blije Marieke Elsinga viert verjaardag van vriend

Marieke Elsinga kennen we natuurlijk als een dame die veel om haar vrienden geeft. De presentatrice heeft tenslotte ook een hoop vrienden, maar dit keer leek er één vriend te zijn die even extra in het zonnetje gezet moest worden, door Marieke. Het ging hier namelijk over niemand minder dan Mattie Valk! Die niet alleen een collega van de radio-dj is, maar ook een grote boezemvriend van Marieke! Mattie is namelijk jarig, en om dit te vieren besloot Marieke om even een stel leuke foto’s van de twee te plaatsen om de verjaardag van Mattie te eren. Op de eerste foto zien we de twee in het buitenland, op een boot. Vervolgens volgen een hoop plaatjes van de twee samen, en lijken het wel méér dan vrienden. Echter weten Mattie en Marieke, en heel Nederland wel anders, want het zijn gewoon hartstikke goede vrienden van elkaar! “GEFELICITEERD lieve Mattie! Hierbij een mierzoete selectie van goede en minder goede foto’s van ons twee door de jaren heen. Ik mis je!“. Marieke benadrukt Mattie dus ook flink te missen, omdat ze nog steeds op zwangerschapsverlof is..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!