Foto: Marieke Elsinga showt figuur in strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer druk aan het sporten, en toont tussen de oefeningen door even haar figuur in deze strakke sportlegging!

Marieke Elsinga lijkt niet stil te zitten! De presentatrice en radio-dj is pas net bevallen, maar dat weerhoudt haar er zeker niet van om regelmatig tóch te verschijnen in de sportschool. Door middel van hulp van een personal trainer weet Marieke haar figuur mooi slank te houden, en lekker fit te blijven. Marieke geeft haar volgers opnieuw een update over haar prachtige figuur, in deze strakke sportlegging..

Zwetende Marieke Elsinga deelt foto in strakke sportlegging

Marieke Elsinga mag dan wel pas net bevallen zijn, maar stilzitten is iets wat niet in de vocabulaire van de presentatrice thuis hoort. Marieke blijft lekker in beweging en weet door hulp van een personal trainer nog altijd lekker haar stoom af te blazen, en haar zweet los te laten. We zien regelmatig kiekjes voorbij komen samen met haar trainen Roberto da Costa. De twee trainen vaak samen en Marieke probeert op deze manier dan ook de beste versie van haarzelf te blijven. Dat lijkt zeer goed te lukken, na deze nieuwe foto’s gezien te hebben die de radio-dj online heeft gezet. Marieke neemt tussen de training door namelijk even goed de tijd om een foto in de spiegel te maken samen met haar trainer. Marieke draagt een blauwe strakke sportlegging, en toont hiermee dus ook haar bijzonder goede figuur. Dat ze net is bevallen, zou je zeker niet zeggen met zo’n lichaam! En Marieke lijkt het dus alleen nog maar te willen verbeteren met deze zware trainingen elke keer..

Lees ook: Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Blije Marieke Elsinga viert verjaardag van vriend

Marieke Elsinga kennen we natuurlijk als een dame die veel om haar vrienden geeft. De presentatrice heeft tenslotte ook een hoop vrienden, maar dit keer leek er één vriend te zijn die even extra in het zonnetje gezet moest worden, door Marieke. Het ging hier namelijk over niemand minder dan Mattie Valk! Die niet alleen een collega van de radio-dj is, maar ook een grote boezemvriend van Marieke! Mattie is namelijk jarig, en om dit te vieren besloot Marieke om even een stel leuke foto’s van de twee te plaatsen om de verjaardag van Mattie te eren. Op de eerste foto zien we de twee in het buitenland, op een boot. Vervolgens volgen een hoop plaatjes van de twee samen, en lijken het wel méér dan vrienden. Echter weten Mattie en Marieke, en heel Nederland wel anders, want het zijn gewoon hartstikke goede vrienden van elkaar! “GEFELICITEERD lieve Mattie! Hierbij een mierzoete selectie van goede en minder goede foto’s van ons twee door de jaren heen. Ik mis je!“. Marieke benadrukt Mattie dus ook flink te missen, omdat ze nog steeds op zwangerschapsverlof is..

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?