Foto: Marieke Elsinga gluurt stiekem over schutting in strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een flink potje staan gluren bij haar buren, maar ze is daar toch een klein beetje bij betrapt. 

Vol zicht op Marieke haar gereedschap in promo Eigen Huis en Tuin

Tijdens het opnemen van de nieuwe promo van Eigen Huis en Tuin heeft Marieke een aantal hele bijzondere shots laten maken. En de foto’s die van de set komen zijn toch wel een beetje opmerkelijk. Zo heeft Marieke een ontzettend strakke broek aan die er wel heel erg fijn uit ziet. Maar die strakke broek mag je vanuit een aantal verschillende hoeken bekijken. Terwijl Marieke net doet alsof ze bij de buren aan het gluren is, wordt er echt eventjes gegluurd naar haar eigen gereedschap. En in zo’n strakke broek is dat een enorm feestje om naar te mogen kijken. Marieke weet al haar volgers te imponeren met deze bijzondere foto.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga bewondert zichzelf in zeer strakke legging

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

De verleidelijke blik van Marieke Elsinga

Op de tweede foto in de Instagram post zie je hoe Marieke op een verleidelijke manier omlaag kijkt. De knappe brunette heeft haar zwoele blik inmiddels zo vaak geoefend dat hij helemaal tot in de perfectie is uitgewerkt. Marieke weet dus al haar volgers goed in te pakken met deze bijzondere blik. Je zou bijna een carrière switch maken naar tuinman, om te zorgen dat Marieke bij je langs zou komen voor haar programma. Met haar intieme blik en strakke outfit weet Marieke iedereen die op haar pagina komt volledig in te pakken. Zo kennen we de verleidelijke brunette weer!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga maakt even een casual foto van zichzelf

Soms dan heb je gewoon de behoefte om even een simpele foto van jezelf te maken. Dat moet Marieke Elsinga ook gedacht hebben toen ze deze foto op Instagram zette. Marieke ziet er natuurlijk geweldig uit, terwijl ze nonchalant tegen een deur aanleunt. En hoewel ze een hele ontspannen en normale houding heeft, kan je wel zien dat ze aan beetje in de weer is geweest met visagie. Marieke is een vrouw die zichzelf vrij makkelijk verleidelijk over kan laten komen. Met het juiste kapsel, de juiste make-up en een zwoele blik weet ze namelijk iedereen voor zich te winnen.

Marieke Elsinga is weer terug van weggeweest!

Het heeft even mogen duren, maar Marieke Elsinga is eindelijk weer terug in medialand. Zowel op radio als op televisie kan je weer genieten van de aanwezigheid van deze knappe brunette. Ze heeft een lange break genomen vanwege de geboorte van haar eerste kindje, maar is weer klaar om van start te gaan. Ze heeft het er soms nog wel moeilijk mee om te gaan werken, terwijl haar kindje thuis op haar zit te wachten. Maar aan de andere kant vindt Marieke het ook weer heerlijk om aan het werk te zijn en te doen wat ze het liefste doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!

Vajèn van den Bosch deelt privé foto die eigenlijk alleen bestemd is voor collega’s

Vajèn van den Bosch deelt een een hele onthullende foto die naar eigen zeggen alleen bestemd is voor collega's. De blondine schrokt iedereen met deze plaatjes...