Foto: Minimaal aangeklede Marieke Elsinga geniet languit in het gras van zonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is weer Languit aan het genieten van het mooie weer in Nederland met weinig kleren aan in het gras. Is ze het gras aan het maaien? Dit laat weer zien wat deze beroemde radio DJ in petto heeft!

Marieke Elsinga maakt gebruik van het aangename weer in Nederland met pikante badkleding

De zomer is toch echt aan zijn einde, en Marieke Elsinga kan het weer niet laten om haarzelf te laten zien voor al haar volgers. Hoewel deze oogverblindende radio DJ al 37 jaar is, zou ze zo het modellen leven in kunnen stappen. Naast haar drukke radio leven, heeft ze ook nog tijd om lekker van het weer te kunnen genieten in het gras. En hier kunnen volgers natuurlijk ook een beetje van genieten!

Zie ook: Marieke Elsinga geniet van laatste zon in spannend pakje

Marieke Elsinga

Voor wie nog nooit van Marieke Elsinga heeft gehoord

Als je de afgelopen jaren onder een steen hebt gelegen, dan heb je helemaal gemist wie Marieke Elsinga is. Ze heeft gewerkt bij QMusic en was co-host van het populaire ochtendprogramma “Mattie & Marieke”. Daarnaast heeft ze ook televisiewerk gedaan, waaronder optredens als presentatrice in programma’s zoals “Wie Is De Mol?” en “RTL Boulevard”. Maar ze is ook betrokken geweest bij andere televisieprojecten en heeft een groeiende carrière in de Nederlandse entertainmentindustrie. Naast deze programma’s, is ze ook nog een een trotse moeder geworden in juni 2022. het nieuws dat het kind geboren werd was nationaal groot nieuws. De vader van het kind heet Sander, deze man is amper online te vinden. Maar het blijkt uit alles goed zit tussen de tortelduifjes.

Ze krijgt commentaar op haar insta post: ‘Jemig, daar is menig paard jaloers op!’

Zoals op de foto te zien is, heeft Marieke een big smile. Maar niet iedereen kan hier van genieten. Er werden verschillende dingen genoemd in de comments: ‘Gratis inkijkje voor tandarts? geen gaatjes ….’ of ‘Jezus, daar is menig paard jaloers op!’ en een verschikkelijke comment: ‘Wat een minder fijne vrouw is dat met die grote smoel je zal als man zo iets thuis hebben, als zij op een zender is zap ik gelijk weg snap niet wat die op de tv doet.’. Maar er zijn natuurlijk ook lieve comments. Romy die zegt :’Je bent echt zo’n knappe vrouw 😍’ en Jootje heeft er ook iets over te zeggen: ‘Een heerlijke spontane foto! IK moet er van glimlachen😍’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga heeft ook wel een mening over zorgen van een kind

Volgens een interview met Het Parool heeft ze dit erover te zeggen: “Ik probeer in de avonden om 20.30 uur richting mijn bed te gaan. Om 21.30 moet ik er van mezelf uiterlijk in liggen. De combinatie van een klein kind en de ochtendshow blijkt perfect. Jip is nu negen maanden, gaat om zeven uur naar bed en is uiteraard ook weer vroeg wakker. Na onze uitzending ben ik vaak binnen een uurtje alweer thuis en heb ik nog alle tijd met hem. En moe ben je toch wel. Een kind of een ochtendshow, dat maakt in dat opzicht geen enkel verschil.” Zon ritme is natuurlijk slopend voor je lichaam, maar ze gaat er erg goed mee om.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.