Video: Hierom werd Sylvia Geersen tijdens De Bachelorette stiekem keihard uitgelachen door deelnemers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het programma De Bachelorette strijden 20 heren om een relatie met Sylvia Geersen. Het wil echter nog niet echt boteren tussen Sylvia en de vrijgezelle mannen. Sterker nog, ze lijken haar stiekem belachelijk te maken…

Deelnemers De Bachelorette lachen om talenten Sylvia Geersen

Sylvia Geersen werd bekend als model, maar dat leventje heeft Sylvia achter zich gelaten. In het programma De Bachelorette gaat het meer om de inhoud, het persoon achter die mooie buitenkant. Zodra die inhoud ter sprake komt, loopt Sylvia echter tegen een pijnlijk momentje aan zodra ze zich realiseert dat de mannen niet écht overtuigd zijn van Sylvia’s talenten. Natuurlijk hebben de mannen zich opgegeven voor het programma, maar het wordt heel snel duidelijk dat ze nog niet echt smoorverliefd zijn op Sylvia.

Deelnemer Rick is daar het perfecte voorbeeld van. Sylvia begint met een verhaal over dat ze altijd al piano heeft willen spelen, maar dat ze er geen talent voor heeft. Rick geeft aan dat als ze muziek wilt maken dat ze moet oefenen, maar dat wil Sylvia niet horen. Dan maakt ze een fout door te zeggen dat ze “andere talenten” bezit. Hier haakt Rick meteen op in door te vragen wat die talenten dan wel niet mogen zijn. Door die vraag raakt Sylvia geïrriteerd, ze zegt dat hij dan beter op had moeten letten. Ze zou hem al verteld hebben dat ze bezig is met haar eigen boek schrijven en spelletjes bedenken. Daarbij zag ze waarschijnlijk niet Rick zijn snelle comeback aankomen, hij vraagt namelijk meteen ‘wat ze dan nog meer doet’. Daar heeft ze geen antwoord op, dat vinden de andere mannen heel grappig. Sommige proberen het nog te verbergen, maar stiekem lachen de andere deelnemers Sylvia een beetje uit.
De Bachelorette-kijkers lachen mee met deelnemers

De mannen in het programma waren niet de enigen die de opmerking van Rick konden waarderen. Kijkers thuis vonden het gesprek ook hilarisch. Velen waren het met Rick eens dat het een domme opmerking was dat ze geen piano kon spelen, omdat het leren van instrumenten bespelen nu eenmaal tijd kost. Ook suggereerden sommige kijkers dat haar ’talenten in de slaapkamer’ waarschijnlijk de beste oplossing voor de onenigheid was geweest. Ook vielen mensen over het feit dat ze zei dat schrijven één van haar talenten was. Dat je iets doet betekent niet automatisch dat je er talent voor hebt, was de mening die op social media breed gedragen werd. Daarbij kwam nog dat mensen niet begrepen wat de dame bedoelde met “spelletjes bedenken”, maar stiekem is dat best een origineel talent hoor Sylvia! Echter krijgt Rick er ook van langs van de kijkers. De man wordt omschreven als “bebaarde fysiotherapeut die naar techno feestjes gaat”, en wordt ook meerdere malen ‘dom’ genoemd. Het gesprek tussen de twee wordt als ‘laag niveau brabbelen’ weggezet en mensen vinden zijn opmerkingen niet grappig. Waar de meeste kijkers het wél over eens worden is dat de mannen beter kunnen vluchten nu het nog kan. Een échte match voor Sylvia Geersen lijkt in dit seizoen van De Bachelorette vooralsnog onmogelijk…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!