Foto: Marieke Elsinga gaat gebukt voor collega in radiostudio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Marieke Elsinga moest even flink door de knieën voor een collega van QMusic en dat er natuurlijk hoogst vermakelijk uit. 

Marieke Elsinga was weer even te zien en vooral te horen in de studio van QMusic. En natuurlijk moest daar gelijk aan de slag gegaan worden met vreemde en bijzondere spellen, waarbij Marieke uiteindelijk op de grond belandde. Wat er precies gebeurd is, dat laat Marieke in het midden, maar haar volgers mogen er wel naar raden. De beste krijgt een koffiemok cadeau. We zetten de beste gokjes even op een rij.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga bekent vreemdgaan tijdens zwangerschap

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Marieke maakt een wel erg diepe buiging

Op de tweede foto in de post kan je zien hoe Marieke wel heel erg diep door de knieën gaat. Het ziet er alleen uit alsof Marieke vlucht voor iets of zich ergens voor schaamt. Wat zou er allemaal precies gebeurd zijn in de radiostudio dat Marieke zich zo gedraagt? Nou, haar volgers hebben daar wel hun theorieën over. En die kunnen niet wachten om die theorieën te delen met de rest van het internet.

De beste antwoorden op de vraag van Marieke

Er zijn veel goede antwoorden gegeven op de vraag van Marieke en het liefste zou de presentatrice iedereen wel een mooie koffiemok geven, maar dat wordt een beetje lastig. Dus moet er een beste antwoord uitgekozen worden. Daarom hier een greep uit alle opties. Een aantal luisteraars zijn ervan overtuigd dat Mattie straks de baby ter wereld gaat brengen. En daar zijn ze nu alvast voor aan het oefenen: “Mattie geeft les in puffen, tips over ontplofte cavia’s en stuwing”,  “Mattie wordt doula bij de bevalling van Marieke”, “Ow jemig Mariek, heb je nou weeën? Laat me even je hard slag voelen!! Oh ja… ik voel het al, ga maar even op je knieën zitten dan kom ik zo naast je zitten om de puf oefeningen te doen”. Andere volgers denken dat het meer gaat over spannend nieuws dat de twee presentatoren elkaar moeten vertellen: “aangezien ik in de ochtend hoorde dat marieke een droom had gehad over matte ( een tijd geleden iets..over een sterke band)😂 denk ik dat ze hier even uitleg geef wat er in die droom gebeurde. zeker bij de laaste foto” en “Marieke verteld dat het kindje geen Mattie gaat heten. Mattie vertelt Marieke dat hij voortaan de ochtendshow zonder haar wilt doen”

Marieke test alvast even uit hoe het is met een baby

De knappe presentatrice zal straks zelf de hele dag met haar pasgeboren kindje aan de slag moeten, maar je kan altijd van tevoren even oefenen. Dus besloot Mattie om een robotbaby in de studio te leggen om zo Marieke alvast een beetje te helpen. Zo kan Marieke tijdens de uitzending goed oefenen. Alleen het resultaat laat wat de wensen over. Hopelijk gaat het straks beter met de echte baby in haar armen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mattie & Marieke (@mattiemarieke)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.