Foto: Marieke Elsinga bewondert zichzelf in zeer strakke legging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga loopt even ongestoord haar eigen te bewonderen. Met zo’n knap als dat van Marieke snappen we dat heel erg goed. 

Nieuwe legging staat Marieke Elsinga ontzettend goed

Marieke Elsinga was weer eens in de sportschool te vinden. Het is een van de favoriete plekjes van de presentatrice. Als ze niet druk is met werk of haar gezinnetje, dan is ze hier wel te vinden. Marieke doet er alles aan om haar weer helemaal terug in vorm te krijgen. En dat gaat haar heel erg goed af. Zo goed zelfs, dat Marieke zichzelf eventjes in de spiegel moest bewonderen. We snappen dat wel. Marieke had namelijk een nieuwe legging en die zorgde ervoor dat haar er nog beter uit zag. Het strakke kledingstuk maakt Marieke nog even een stukje extra verleidelijk en daardoor kon ze haar ogen niet bij zichzelf vandaan houden. Gelukkig maakte ze ook een foto hiervan en plaatste die op haar Instagram. Zo kan iedereen zien hoe goed Marieke er uit zag.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga heeft flinke linkse én rechtse tijdens zweterige sessie

Marieke Elsinga gaat voor een casual look

De presentatrice besluit wel om op haar foto niet een verleidelijke pose of iets dergelijks te doen. Ze staat er eigenlijk heel casual bij en maakt een ‘peace sign’ naar de camera. Je krijgt dus een beetje van de echte Marieke mee. Maar zelfs als de presentatrice niet haar best doet om verleidelijk over te komen, blijft ze er in deze legging natuurlijk hartstikke goed uit zien.

Blauwe legging van Marieke Elsinga is een opvallende keuze

Het is wel een opvallende keuze, een blauwe legging. Zo valt ze straks tijdens het sporten extra goed op. De meeste mensen zullen namelijk toch een iets minder uitgesproken kleur dragen. Maar dat is wel goed voor Marieke. Mocht iemand haar namelijk nodig hebben, dan hoeven ze alleen maar op de fel blauwe kleur van haar legging af te lopen. Het wordt zo een soort vuurtoren in de drukke sportschool. Marieke zal wel veel blikken gekregen hebben vanwege de blauwe en opvallende legging. Maar dat zullen alleen bewonderende blikken geweest zijn, want de knappe presentatrice ziet er geweldig uit.
Marieke Elsinga deelt casual kiekje van zichzelf

Behalve allemaal foto’s in sportkleding en in verleidelijke poses heeft Marieke soms ook gewoon de behoefte om even een normale foto van zichzelf te plaatsen. Op de foto hierboven staat ze heel casual te leunen tegen de deurpost. Het voelt toch wel een klein beetje geposeerd, maar Marieke kan het hebben. De knappe brunette ziet er in ieder geval erg vrolijk uit. Het is toch fijn om op dit soort foto’s te zien dat Marieke niet alleen maar in de sportschool te vinden is. Haar volgers vinden dit soort foto’s overigens erg fijn om te ontvangen, die houden er wel van om meer te zien van het leven van Marieke. En daar horen dit soort casual momentjes natuurlijk ook zeker bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.