Video: Victoria Koblenko laat zien wat ze tussen de lakens aanheeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heb jij altijd al bij Victoria Koblenko in bed willen liggen? dan is vandaag je geluksdag. De actrice plaatst namelijk de volgende video’s speciaal voor jou. 

Met Victoria Koblenko naar bed

Actrice Victoria Koblenko is een hoop dingen, maar preuts is ze zeker niet. Als ze dus een samenwerking aan gaat met een dekbeddenbedrijf, vindt Victoria het ook absoluut niet erg om haar eigen bed even in gebruik te laten zien. En natuurlijk slaap je niet in al je kleren in bed. Dus krijg je een bijzonder beeld van de actrice wat je normaal niet zo snel zou zien. Vanuit deze hoek wordt het bed van Victoria Koblenko wel heel erg spannend. Hopelijk ben je er klaar voor, want deze video blaast je omver.

Victoria Koblenko laat alles zien met nieuwe video

Als Victoria een video in bed maakt, dan doet ze het gelijk goed. De video lijkt wel opgenomen te zijn met een of andere beveiligingscamera. Het krijgt dus nog een superspannend randje op die manier, alsof je Victoria aan het begluren bent. De actrice beweegt ook veel in bed, dus je kan genoeg zien van haar prachtige . Maar als je vindt dat die deken net te veel in de weg ligt, heb dan geen zorgen. Victoria’s video was nog niet klaar, en hij wordt alleen maar beter. Je krijgt namelijk nog veel meer te zien van de beeldschone actrice.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko heeft overal kippenvel na frisse duik

De prachtige vormen van actrice Victoria Koblenko

Zoals je kan zien op de video laat Victoria Koblenko zich van haar beste kant zien. Liggend in bed laat ze bijna alles zien aan haar trouwe volgers. Van andere foto’s had je al wel een beetje het idee hoe mooi het van Victoria was. Maar zo’n goed zicht op haar achterwerk had je nog niet. En het is nogal indrukwekkend. Het is maar goed dat Victoria bezig is met het aanprijzen van een dekbed, want na het zien van deze video’s, kan je absoluut wat rust gebruiken. Een video waarin je zulk mooi zicht hebt op Victoria blaast je namelijk gelijk omver. En dat is natuurlijk vermoeiend, dus dan kan je een dutje goed gebruiken. Het enige wat de video van Victoria nog beter zou maken, is als je daadwerkelijk bij haar in bed kon kruipen.

Victoria Koblenko heeft flink last van dekbeddief

Als je eenmaal genoeg gekeken hebt naar het prachtige van Victoria Koblenko, valt op dat haar vriend keer op keer de dekens aan het stelen is. Victoria ligt er maar koud bij. Dat is natuurlijk wel vervelend. Gelukkig prijst Victoria een pakket aan dat speciaal gemaakt is voor de dekbeddendieven onder ons. Hier zitten grote dekens bij waardoor je partner ook genoeg ruimte onder de lakens over houdt. Helaas betekent zo’n deken wel dat je niet meer zicht hebt op de kadetjes van Victoria Koblenko. Maar Victoria heeft inmiddels wel genoeg kou geleden. Hopelijk ligt ze er in haar nieuwe deken straks warmpjes bij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!