Foto: Noa Vahle gebruikt tong en maakt volgers wild

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle weet haar volgers weer heel blij te maken met ontzettend uitdagend kiekje waar ze haar tong heel charmant laat zien in de Johan Cruijf Arena! 

Enorm uitdagend kiekje van Noa Vahle met Fresia

Bij de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin was niemand minder dan de spontane en beeldschone Noa Vahle aanwezig. Noa’s aanwezigheid deelt ze met haar volgers door een zeer vrolijke foto te delen waar ze samen Fresia Cousiño Arias op staat. Op de foto steekt ze namelijk haar tong uit zonder schaamte, en maakt ze een ‘peace’ gebaar met een hand. Je zou denken dat dit er niet charmant uitziet, maar Noa Vahle bewijst even flink het tegendeel aan ons! Het maakt de blondine nog aantrekkelijker dan ze normaliter al is, dus neem zelf snel een kijkje op de onderstaande foto. Haar vrolijke instelling heeft helaas niet geholpen op sportief vlak; Ajax speelde met geluk gelijk tegen de Duitse club.

Lees ook: Video: Noa Vahle weet bondscoach Ronald Koeman te verleiden tot verzoening

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Noa Vahle Sportjournalistiek Talent van het Jaar 2022

Noa dankt haar nominatie onder meer aan de manier waarop ze voor het programma Oranjewinter (SBS6) verslag deed van het WK voetbal in Qatar. Op de website van NSP krijgt de jonge verslaggever lof voor haar doortastendheid: ‘Tijdens het WK bleek onder meer dat ze niet schroomde FIFA-president Gianni Infantino tijdens een persconferentie om opheldering te vragen over het aantal slachtoffers onder arbeidsmigranten bij de aanleg van de WK-stadions.’ Een prangende kwestie, want tussen het door Qatar gehanteerde officiële getal (tussen de 400 en 500) en het door Infantino genoemde aantal (3) zat een flink verschil. Ook viel tijdens het WK op hoe Noa stelling nam in het publieke debat. Wereldvoetbalbond FIFA stelde een verbod in op het dragen van de OneLove-band door spelers, maar tijdens haar reportages en interviews droeg de journaliste de band wél.

Een jury bepaalt of Noa de prijs ook daadwerkelijk wint. Diana Kuip, Henk van der Sluis en Fabian van der Poll vormen deze jury.

Lees ook: Foto: Noa Vahle draagt luchtige outfit tijdens zonnige vakantie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle is nu ‘one of the guys’ bij Vandaag Inside

Hoewel de drie heren aan tafel Noa dus nog wel aan het blozen krijgen, raakt de dame langzamerhand al een beetje aan ze gewend. Het is net als dat Hélène Hendriks eraan wende dat ze altijd schatje werd genoemd toen ze de eerste keren in het programma verscheen. Beide dames lachen lief en gaan een beetje mee in de grap. Hélène heeft er altijd over gezegd dat ze het ziet als een grap en het niet vrouwonvriendelijk vindt, maar sommige kijkers denken daar anders over. Dat was ook het geval bij Noa Vahle op het afgelopen WK. Uiteraard heeft Noa goed geleerd hoe ze om moet gaan met onverwachtse gebeurtenissen en opmerkingen tijdens haar werk. Op camera moet ze altijd netjes blijven. Dat heeft de blondine vast goed te horen gekregen thuis, want haar moeder weet natuurlijk alles van het vak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...