Foto: Noa Vahle gebruikt tong en maakt volgers wild

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle weet haar volgers weer heel blij te maken met ontzettend uitdagend kiekje waar ze haar tong heel charmant laat zien in de Johan Cruijf Arena! 

Enorm uitdagend kiekje van Noa Vahle met Fresia

Bij de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin was niemand minder dan de spontane en beeldschone Noa Vahle aanwezig. Noa’s aanwezigheid deelt ze met haar volgers door een zeer vrolijke foto te delen waar ze samen Fresia Cousiño Arias op staat. Op de foto steekt ze namelijk haar tong uit zonder schaamte, en maakt ze een ‘peace’ gebaar met een hand. Je zou denken dat dit er niet charmant uitziet, maar Noa Vahle bewijst even flink het tegendeel aan ons! Het maakt de blondine nog aantrekkelijker dan ze normaliter al is, dus neem zelf snel een kijkje op de onderstaande foto. Haar vrolijke instelling heeft helaas niet geholpen op sportief vlak; Ajax speelde met geluk gelijk tegen de Duitse club.

Lees ook: Video: Noa Vahle weet bondscoach Ronald Koeman te verleiden tot verzoening
Noa Vahle Sportjournalistiek Talent van het Jaar 2022

Noa dankt haar nominatie onder meer aan de manier waarop ze voor het programma Oranjewinter (SBS6) verslag deed van het WK voetbal in Qatar. Op de website van NSP krijgt de jonge verslaggever lof voor haar doortastendheid: ‘Tijdens het WK bleek onder meer dat ze niet schroomde FIFA-president Gianni Infantino tijdens een persconferentie om opheldering te vragen over het aantal slachtoffers onder arbeidsmigranten bij de aanleg van de WK-stadions.’ Een prangende kwestie, want tussen het door Qatar gehanteerde officiële getal (tussen de 400 en 500) en het door Infantino genoemde aantal (3) zat een flink verschil. Ook viel tijdens het WK op hoe Noa stelling nam in het publieke debat. Wereldvoetbalbond FIFA stelde een verbod in op het dragen van de OneLove-band door spelers, maar tijdens haar reportages en interviews droeg de journaliste de band wél.

Een jury bepaalt of Noa de prijs ook daadwerkelijk wint. Diana Kuip, Henk van der Sluis en Fabian van der Poll vormen deze jury.

Lees ook: Foto: Noa Vahle draagt luchtige outfit tijdens zonnige vakantie

Noa Vahle is nu ‘one of the guys’ bij Vandaag Inside

Hoewel de drie heren aan tafel Noa dus nog wel aan het blozen krijgen, raakt de dame langzamerhand al een beetje aan ze gewend. Het is net als dat Hélène Hendriks eraan wende dat ze altijd schatje werd genoemd toen ze de eerste keren in het programma verscheen. Beide dames lachen lief en gaan een beetje mee in de grap. Hélène heeft er altijd over gezegd dat ze het ziet als een grap en het niet vrouwonvriendelijk vindt, maar sommige kijkers denken daar anders over. Dat was ook het geval bij Noa Vahle op het afgelopen WK. Uiteraard heeft Noa goed geleerd hoe ze om moet gaan met onverwachtse gebeurtenissen en opmerkingen tijdens haar werk. Op camera moet ze altijd netjes blijven. Dat heeft de blondine vast goed te horen gekregen thuis, want haar moeder weet natuurlijk alles van het vak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..